הכי מפתה שיש וגם הכי טעים: קיש בטטה של נינג’ות
קיש בטטה קלאסי עם בצק פריך ומילוי נימוח שמתאים לכל מזג אויר, מצב רוח, יום וחגיגה. מתכון שאתם חייבים שייכנס לספר המתכונים שלכם
קיש בטטה קלאסי עם בצק פריך ומילוי נימוח שמתאים לכל מזג אויר, מצב רוח, יום וחגיגה. מתכון שאתם חייבים שייכנס לספר המתכונים שלכם
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 337.1 קק״ל 2696.5 קק״לפחמימות 26.0 גרם 207.7 גרםשומן 22.4 גרם 179.6 גרםנתרן 489.3 מ״ג 3914.6 מ״גחלבון 6.7 גרם 53.8 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 13.2 גרםשומן רווי 4.4 גרם 35.0 גרםכולסטרול 125.4 מ״ג 1003.1 מ״גסידן 29.6 מ״ג 236.7 מ״גברזל 1.0 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 139.3 מ״ג 1114.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות337
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 337.1 קק״ל 2696.5 קק״לפחמימות 26.0 גרם 207.7 גרםשומן 22.4 גרם 179.6 גרםנתרן 489.3 מ״ג 3914.6 מ״גחלבון 6.7 גרם 53.8 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 13.2 גרםשומן רווי 4.4 גרם 35.0 גרםכולסטרול 125.4 מ״ג 1003.1 מ״גסידן 29.6 מ״ג 236.7 מ״גברזל 1.0 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 139.3 מ״ג 1114.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 337 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
-
- מכינים את הבצק: במעבד המזון מרכיבים את מעבד המזון על הבסיס. מוסיפים קמח ומלח. מפעילים ב- PULSE. מוסיפים את קוביות החמאה והחלמונים וממשיכים לערבב עד שנוצר בצק רך ואחיד (אפשר ללוש מעט עם הידיים על משטח מקומח להשלמת הפעולה).
- מורחים מעט חמאה ומפדרים במעט קמח את התבנית.
- מרדדים את הבצק הפריך בין שני ניירות אפייה, מסירים נייר אחד ומניחים את הבצק על התבנית. מהדקים עם האצבעות גם לשוליים. מחוררים מעט את תחתית הבצק ומקפיאים לשעה.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מכניסים מכניסים את הבצק לאפייה של 12 דקות בלבד (הבצק אמור להיות חצי אפוי).
- מוציאים מהאפייה ומקררים.
- מכינים את הירקות: הרכיבו את הספירולייזר על בסיס המכשיר. הרכיבו את דיסק הספגטי בקערת האיסוף והרכיבו את המכסה עם פתח ההזנה. הכניסו את הבטטה לתוך פתח ההזנה, הדקו על פין דיסק החיתוך, חזקו את מתקן הדחיפה על הבטטה. בחרו באפשרות GO.
- עם הסיום הוציאו את שאריות הבטטה מדיסק החיתוך, ורוקנו את קערת האיסוף לקערה ומערבבים בעדינות עם שמן הזית והטימין.
- מכניסים לתוך הבלנדר את מרכיבי המלית. בוחרים בתכנית SMOOTHIE ומפעילים. שופכים כשני שליש מהכמות לתבנית עם הבצק החצי אפוי.
- מניחים את הבטטה המתובלת בתוך המלית הדלילה (שבתוך התבנית). אם נותר מקום לקצה הקיש ניתן להוסיף עוד מהמלית כך שהתבנית תהיה כמעט מלאה.
- מכניסים שוב לתנור ל-15 דקות עד שהמלית יציבה ואפוייה לגמרי.
אופן הכנה
-
- מכינים את הבצק: במעבד המזון מרכיבים את מעבד המזון על הבסיס. מוסיפים קמח ומלח. מפעילים ב- PULSE. מוסיפים את קוביות החמאה והחלמונים וממשיכים לערבב עד שנוצר בצק רך ואחיד (אפשר ללוש מעט עם הידיים על משטח מקומח להשלמת הפעולה).
- מורחים מעט חמאה ומפדרים במעט קמח את התבנית.
- מרדדים את הבצק הפריך בין שני ניירות אפייה, מסירים נייר אחד ומניחים את הבצק על התבנית. מהדקים עם האצבעות גם לשוליים. מחוררים מעט את תחתית הבצק ומקפיאים לשעה.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מכניסים מכניסים את הבצק לאפייה של 12 דקות בלבד (הבצק אמור להיות חצי אפוי).
- מוציאים מהאפייה ומקררים.
- מכינים את הירקות: הרכיבו את הספירולייזר על בסיס המכשיר. הרכיבו את דיסק הספגטי בקערת האיסוף והרכיבו את המכסה עם פתח ההזנה. הכניסו את הבטטה לתוך פתח ההזנה, הדקו על פין דיסק החיתוך, חזקו את מתקן הדחיפה על הבטטה. בחרו באפשרות GO.
- עם הסיום הוציאו את שאריות הבטטה מדיסק החיתוך, ורוקנו את קערת האיסוף לקערה ומערבבים בעדינות עם שמן הזית והטימין.
- מכניסים לתוך הבלנדר את מרכיבי המלית. בוחרים בתכנית SMOOTHIE ומפעילים. שופכים כשני שליש מהכמות לתבנית עם הבצק החצי אפוי.
- מניחים את הבטטה המתובלת בתוך המלית הדלילה (שבתוך התבנית). אם נותר מקום לקצה הקיש ניתן להוסיף עוד מהמלית כך שהתבנית תהיה כמעט מלאה.
- מכניסים שוב לתנור ל-15 דקות עד שהמלית יציבה ואפוייה לגמרי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה גודל התבנית של הפאי? האם יוצא טעים גם עם שמנת לבישול 15%?
גודל התבנית 22. יוצא מצויין עם שמנת לבישול 15%.
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- אוכל שילדים יטרפו
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חלבית
- ארוחה קלילה
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ערב משפחתית
- ארוחת שבת בבוקר
- בראנץ'
- מאפים מלוחים
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מעבדי מזון ובלנדרים נינג'ה
- מתכונים צמחוניים
- נינג'ה מעבד מזון 4 ב-1 - CT683
- עולם ה- NINJA
- פיקניק
- צמחוני וטבעוני
- קישים
- תבשילים ביתיים