חגיגה של אהבה – טארט פירות יער ושוקולד לבן
טארט פירות יער קיצי ומרענן ללא תנור מ-5 מרכיבים בלבד! טארט מבסיס פריך של ביסקוויטים, במילוי פירות יער חמצמצים ושוקולד לבן. היכונו להתאהב!
טארט פירות יער קיצי ומרענן ללא תנור מ-5 מרכיבים בלבד! טארט מבסיס פריך של ביסקוויטים, במילוי פירות יער חמצמצים ושוקולד לבן. היכונו להתאהב!
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 390.9 קק״ל 3127.5 קק״לפחמימות 23.9 גרם 191.4 גרםשומן 32.4 גרם 259.4 גרםנתרן 36.7 מ״ג 293.5 מ״גחלבון 2.5 גרם 20.0 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 4.7 גרםשומן רווי 20.0 גרם 160.4 גרםכולסטרול 61.6 מ״ג 493.0 מ״גסידן 82.1 מ״ג 657.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 123.4 מ״ג 987.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות391
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 390.9 קק״ל 3127.5 קק״לפחמימות 23.9 גרם 191.4 גרםשומן 32.4 גרם 259.4 גרםנתרן 36.7 מ״ג 293.5 מ״גחלבון 2.5 גרם 20.0 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 4.7 גרםשומן רווי 20.0 גרם 160.4 גרםכולסטרול 61.6 מ״ג 493.0 מ״גסידן 82.1 מ״ג 657.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 123.4 מ״ג 987.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 391 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
1 חבילה פתי בר וניל24 יחידות
-
150 גרם חמאהמומסת
מילוי
-
150 גרם פירות יער קפואיםמופשרים
-
300 גרם שוקולד לבן
-
50 גרם חמאה
אופן הכנה
- נשים את הביסקוויטים התוך הבלנדר ונלחץ על פונקציית BLEND על עוצמת MEDIUM לקבלת פירורים דקים.
- נעביר את הפירורים לקערה ונוסיף חמאה מומסת. נערבב טוב עד שהחמאה נספגת בביסקוויטים.
- נעביר לקלתית ונהדק לתחתית ולשוליים. נכניס למקפיא ל-10 דקות.
- בינתיים נכין את המילוי: נשים את פירות היער בתוך הבלנדר ונלחץ על פונקציית BLEND על עוצמת MEDIUM. נעבור לפעולת COOK על עוצמה MEDIUM כ-2 דקות ומידי פעם נערבל כדי לפזר את החום.
- נוסיף את השוקולד הלבן ושוב נפעיל את פעולת COOK על עוצמת MEDIUM ל-2 דקות. מידי פעם נערבל עד שכל השוקולד נמס בתערובת ומתקבלת תערובת אחידה.
- נוסיף את החמאה ונפעיל שוב את תכנית COOK בעוצמה MEDIUM להמסה מלאה.
- נשפוך את המילוי לתוך הקלתית ונכניס למקפיא לשעה.
- לאחר שעה אפשר לקשט בפירות טריים, דובדבני אמרנה, שוקולד לבן מגורד ומה שבא לכם.
אופן הכנה
- נשים את הביסקוויטים התוך הבלנדר ונלחץ על פונקציית BLEND על עוצמת MEDIUM לקבלת פירורים דקים.
- נעביר את הפירורים לקערה ונוסיף חמאה מומסת. נערבב טוב עד שהחמאה נספגת בביסקוויטים.
- נעביר לקלתית ונהדק לתחתית ולשוליים. נכניס למקפיא ל-10 דקות.
- בינתיים נכין את המילוי: נשים את פירות היער בתוך הבלנדר ונלחץ על פונקציית BLEND על עוצמת MEDIUM. נעבור לפעולת COOK על עוצמה MEDIUM כ-2 דקות ומידי פעם נערבל כדי לפזר את החום.
- נוסיף את השוקולד הלבן ושוב נפעיל את פעולת COOK על עוצמת MEDIUM ל-2 דקות. מידי פעם נערבל עד שכל השוקולד נמס בתערובת ומתקבלת תערובת אחידה.
- נוסיף את החמאה ונפעיל שוב את תכנית COOK בעוצמה MEDIUM להמסה מלאה.
- נשפוך את המילוי לתוך הקלתית ונכניס למקפיא לשעה.
- לאחר שעה אפשר לקשט בפירות טריים, דובדבני אמרנה, שוקולד לבן מגורד ומה שבא לכם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
את השוקולד ממיסים או שמים שלם?
את השוקולד מכניסים שלם. הפעולה של הבלנדר תמיס אותו.
מה המשקל של אריזת הפתי בר שמדובר עליה?
שרוול פתי בר = 250 גרם.
היי, כתבתם חבילה של פתי בר וניל . על איזה אריזה מדובר?
שרוול פתי בר = 250 גרם.