טאקו אנטריקוט בטקילה וליים עם סלסת עגבניות ופלפלים

אודי ואושר מכינים לכם מנה מהמטבח המקסיקני שכולה בשר משובח - טאקו אנטריקוט במרינדת טקילה וליים, וסלסה חריפה של עגבניות ופלפלים שרופים
אודי ואושר מכינים לכם מנה מהמטבח המקסיקני שכולה בשר משובח - טאקו אנטריקוט במרינדת טקילה וליים, וסלסה חריפה של עגבניות ופלפלים שרופים
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    636
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 636.3 קק״ל 2545.3 קק״ל
    פחמימות 47.9 גרם 191.5 גרם
    שומן 36.4 גרם 145.5 גרם
    נתרן 1589.1 מ״ג 6356.5 מ״ג
    חלבון 28.4 גרם 113.7 גרם
    סיבים תזונתיים 12.3 גרם 49.4 גרם
    שומן רווי 11.2 גרם 44.9 גרם
    כולסטרול 74.0 מ״ג 296.0 מ״ג
    סידן 203.8 מ״ג 815.4 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 24.4 מ״ג
    אשלגן 1926.8 מ״ג 7707.1 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 16.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    636
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 636.3 קק״ל 2545.3 קק״ל
    פחמימות 47.9 גרם 191.5 גרם
    שומן 36.4 גרם 145.5 גרם
    נתרן 1589.1 מ״ג 6356.5 מ״ג
    חלבון 28.4 גרם 113.7 גרם
    סיבים תזונתיים 12.3 גרם 49.4 גרם
    שומן רווי 11.2 גרם 44.9 גרם
    כולסטרול 74.0 מ״ג 296.0 מ״ג
    סידן 203.8 מ״ג 815.4 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 24.4 מ״ג
    אשלגן 1926.8 מ״ג 7707.1 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 16.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
אודי ואושר
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה לאנטריקוט

סלסת עגבניות ופלפלים שרופים


אופן הכנה

  1. פורסים את האנטריקוט לרצועות בעובי 1 ס”מ. סוחטים מיץ ליים/לימון. כותשים את השום, קוצצים דק את הכוסברה. פורסים דק את החסה, הכרוב והאבוקדו.
  2. בקערה מערבבים יחד את חומרי המרינדה, מוסיפים את רצועות האנטריקוט, מניילנים ומשאירים בטמפרטורת החדר ל-1-2 שעות (בקיץ מכניסים למקרר).
  3. מכינים את הסלסה: מניחים את הרשת על להבה בינונית גלויה ושורפים את העגבניות והפלפלים עד שהם רכים ומפויחים מבחוץ. מצננים, קולפים את הפלפלים, קוצצים ומתבלים עם שאר חומרי הסלסה. שומרים בטמפרטורת החדר.
  4. מכינים את הטאקו: מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים את הטורטיות ומניחים על רשת התנור בין 3 שלבים, מניחים מעל תבנית תנור קטנה ואופים כ-5 דקות. מוציאים ומצננים מעט.
  5. מסננים את האנטריקוט, מחממים את מחבת הגריל וצורבים היטב את האנטריקוט מכל צידיו. מוסיפים את המרינדה, מרתיחים ומכבים את האש.
  6. מעבירים את הטאקו הפריכים לקערה מתאימה, ממלאים ברצועות האנטריקוט, מוסיפים את החסה, הכרוב והאבוקדו, ומסיימים בסלסת העגבניות והפלפלים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טאקו אנטריקוט בטקילה וליים עם סלסת עגבניות ופלפלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות