כמו בסין – אטריות ברוטב סויה ונבטים של ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני מכין מנה מקסימה בניחוח אסיאתי: אטריות ברוטב סויה ונבטים. מנה פיקנטית וטעימה שתהיה תוספת מושלמת לצד עוף או דג
השף ישראל אהרוני מכין מנה מקסימה בניחוח אסיאתי: אטריות ברוטב סויה ונבטים. מנה פיקנטית וטעימה שתהיה תוספת מושלמת לצד עוף או דג
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    542
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 541.9 קק״ל 2167.4 קק״ל
    פחמימות 96.2 גרם 384.7 גרם
    שומן 8.1 גרם 32.4 גרם
    נתרן 77.7 מ״ג 311.0 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 15.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 3.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 50.8 מ״ג 203.3 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 185.3 מ״ג 741.3 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    542
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 541.9 קק״ל 2167.4 קק״ל
    פחמימות 96.2 גרם 384.7 גרם
    שומן 8.1 גרם 32.4 גרם
    נתרן 77.7 מ״ג 311.0 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 15.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 3.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 50.8 מ״ג 203.3 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 185.3 מ״ג 741.3 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות בהרבה מים עד שהן כמעט עשויות.
  2. בזמן הבישול שמים את השמן בווק ומטגנים בו שום, ג’ינג’ר וצ’ילי כשתי דקות.
  3. מוסיפים את הבצל ומטגנים כשלוש דקות, מוסיפים את הנבטים מערבבים, יוצקים סויה וסוכר ומערבבים דקה.
  4. מוסיפים את האטריות, מערבבים יחד ורק לבסוף את עלי הכוסברה.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמו בסין – אטריות ברוטב סויה ונבטים של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות