כריך פסטרמה ועגבניות שמכינים עם הילדים
זמן איכות לילדים והורים להכנת כריך פסטרמה ועגבניות עם מיונז, חרדל וחסה. כריך מושלם וקליל שסוגר לכם פינה, רק אל תשכחו את המלפפון החמוץ בסוף!
זמן איכות לילדים והורים להכנת כריך פסטרמה ועגבניות עם מיונז, חרדל וחסה. כריך מושלם וקליל שסוגר לכם פינה, רק אל תשכחו את המלפפון החמוץ בסוף!
- צח סימון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 186.4 קק״ל 186.4 קק״לפחמימות 37.2 גרם 37.2 גרםשומן 1.5 גרם 1.5 גרםנתרן 1168.8 מ״ג 1168.8 מ״גחלבון 6.7 גרם 6.7 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 3.0 גרםשומן רווי 0.3 גרם 0.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 27.5 מ״ג 27.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 281.0 מ״ג 281.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות186
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 186.4 קק״ל 186.4 קק״לפחמימות 37.2 גרם 37.2 גרםשומן 1.5 גרם 1.5 גרםנתרן 1168.8 מ״ג 1168.8 מ״גחלבון 6.7 גרם 6.7 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 3.0 גרםשומן רווי 0.3 גרם 0.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 27.5 מ״ג 27.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 281.0 מ״ג 281.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״גסגור
הכריך מנתח שלם של פסטרמה עוף טוב, חיזוק של מלפפון חמוץ בצד ובעיקר הרבה הרבה אהבה – אפשר ומומלץ להכין יחד עם הילדים, משלב מריחת הרטבים ועד חיתוך הירקות והפסטרמה. כי אין גיל מוקדם מדי להתחיל ולהפוך לפודי!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 186 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 פרוסות לחם לבן
-
1 1/2 כפיות מיונזהולנדי
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
5 עגבניות שרי בינוניותחתוכות לפרוסות דקות
-
2 עלי חסות אייסברג
-
1 חבילה פסטרמה גריל נתח שלם 200 גרם"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
1 קורט מלח דק
הגשה
-
1 מלפפון חמוץ בינוני
אופן הכנה
- מניחים את שתי פרוסות הלחם על משטח עבודה.
- מורחים כפית וחצי של מיונז הולנדי, לאחר מכן מורחים כפית חרדל ומערבבים יחד.
- פורסים את העגבניות ומפזרים על הכריך.
- מפזרים מעט מלח על העגבניות.
- פורסים את נתח הפסטרמה השלם לרצועות דקות.
- מניחים את הרצועות על העגבניות.
- מניחים מעל עלי חסה וממליחים מעט.
- מגישים עם מלפפון חמוץ.
אופן הכנה
- מניחים את שתי פרוסות הלחם על משטח עבודה.
- מורחים כפית וחצי של מיונז הולנדי, לאחר מכן מורחים כפית חרדל ומערבבים יחד.
- פורסים את העגבניות ומפזרים על הכריך.
- מפזרים מעט מלח על העגבניות.
- פורסים את נתח הפסטרמה השלם לרצועות דקות.
- מניחים את הרצועות על העגבניות.
- מניחים מעל עלי חסה וממליחים מעט.
- מגישים עם מלפפון חמוץ.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן