-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 130.5 קק״ל 1044.1 קק״לפחמימות 24.8 גרם 198.1 גרםשומן 4.0 גרם 31.6 גרםנתרן 391.1 מ״ג 3128.5 מ״גחלבון 1.2 גרם 9.2 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרםשומן רווי 0.5 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.6 מ״ג 29.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 22.4 מ״ג 179.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-10 דק׳
-
קלוריות131
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 130.5 קק״ל 1044.1 קק״לפחמימות 24.8 גרם 198.1 גרםשומן 4.0 גרם 31.6 גרםנתרן 391.1 מ״ג 3128.5 מ״גחלבון 1.2 גרם 9.2 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרםשומן רווי 0.5 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.6 מ״ג 29.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 22.4 מ״ג 179.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
כרעי עוף בדבש, טימין ולימון שצולים בתנור עד לקבלת עוף עסיסי מבפנים וצרוב מבחוץ. בכל ביס מחדש האורחים ישבחו את ידיכם, ולא נגלה להם שנדרשו לכם רק 20 דקות כדי להכין אותן!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות 131 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף בדבש
-
8 יחידות כרעי עוף
-
1/2 כוס דבש
-
1/2 כוס מיץ לימון
-
3 כפות שמן זית
-
5 גבעולי טימין טרי
-
1 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוסאו לפי הטעם
-
2 ראשי שוםחצויים
-
1 יחידה לימוןבקליפתו, שטוף ופרוס
-
1 יחידה פלפל צ’ילי אדוםפרוס לטבעות
אופן הכנה
- מניחים את הכרעיים בקערה גדולה.
- מערבבים בקערה נוספת את הדבש, מיץ הלימון, שמן הזית, הטימין, המלח והפלפל לתערובת אחידה.
- מורחים את התערובת על הכרעיים מכל הצדדים, מכסים את הקערה בניילון נצמד סנו סושי ומשרים את העוף במקרר לפחות 30 דקות, אפשר כמה שעות עד לילה שלם.
- מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
- מסדרים את הכרעיים בתבנית, מניחים בין לבין את חצאי השום, מפזרים את פרוסות הלימון והצ’ילי, מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום סנו סושי וצולים את העוף כ-50 דקות.
- מורידים את הכיסוי, מברישים את הכרעיים במשרה שבתחתית התבנית וממשיכים לצלות 20-30 דקות נוספות להשחמה יפה.
לטיפ מהקצב על חיתוך פרגית לשיפודים לחצו כאן>>
אופן הכנה
- מניחים את הכרעיים בקערה גדולה.
- מערבבים בקערה נוספת את הדבש, מיץ הלימון, שמן הזית, הטימין, המלח והפלפל לתערובת אחידה.
- מורחים את התערובת על הכרעיים מכל הצדדים, מכסים את הקערה בניילון נצמד סנו סושי ומשרים את העוף במקרר לפחות 30 דקות, אפשר כמה שעות עד לילה שלם.
- מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
- מסדרים את הכרעיים בתבנית, מניחים בין לבין את חצאי השום, מפזרים את פרוסות הלימון והצ’ילי, מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום סנו סושי וצולים את העוף כ-50 דקות.
- מורידים את הכיסוי, מברישים את הכרעיים במשרה שבתחתית התבנית וממשיכים לצלות 20-30 דקות נוספות להשחמה יפה.
לטיפ מהקצב על חיתוך פרגית לשיפודים לחצו כאן>>
הערות
- ניתן להשתמש בכרעיים, שוקיים, ירכיים או לערבב בין חלקי העוף
הערות
- ניתן להשתמש בכרעיים, שוקיים, ירכיים או לערבב בין חלקי העוף
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן