מאפינס פירות יער עם קראמבל פיסטוקים של נטלי לוין
נטלי לוין מכינה מאפין פירות יער משגע עם פחות סוכר! הבונוס הוא קראמבל פיסטוק משגע וקריספי שעושה את כל ההבדל! מושלם ליד הקפה
נטלי לוין מכינה מאפין פירות יער משגע עם פחות סוכר! הבונוס הוא קראמבל פיסטוק משגע וקריספי שעושה את כל ההבדל! מושלם ליד הקפה
- נטלי לוין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 300.5 קק״ל 3605.4 קק״לפחמימות 36.4 גרם 436.3 גרםשומן 15.1 גרם 180.7 גרםנתרן 173.6 מ״ג 2083.1 מ״גחלבון 5.9 גרם 70.8 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 20.4 גרםשומן רווי 1.2 גרם 14.2 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 590.8 מ״גסידן 42.4 מ״ג 508.5 מ״גברזל 0.8 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 127.5 מ״ג 1529.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 7.2 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות301
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 300.5 קק״ל 3605.4 קק״לפחמימות 36.4 גרם 436.3 גרםשומן 15.1 גרם 180.7 גרםנתרן 173.6 מ״ג 2083.1 מ״גחלבון 5.9 גרם 70.8 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 20.4 גרםשומן רווי 1.2 גרם 14.2 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 590.8 מ״גסידן 42.4 מ״ג 508.5 מ״גברזל 0.8 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 127.5 מ״ג 1529.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 7.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 301 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפינס
-
2 ביצים L
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 קורט מלח דק
-
1 מיכל יוגורט 3%200 מ"ל
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/3 כוס שמן קנולה80 מ"ל
-
1 1/4 כוסות קמח לבן175 גרם
-
3/4 כוס שקדים טחוניםאו קוקוס טחון. 75 גרם
-
2 כפיות אבקת אפייה10 גרם
-
1/2 חבילה פטל קפואלא מופשר - או כל פרי יער אחר. 150 גרם
קראמבל פיסטוק
-
50 גרם פיסטוקים קלוייםטחונים דק
-
50 גרם קמח לבן
-
2 כפות סוכר חום
-
1 קורט מלח דק
-
50 גרם חמאה קרהחתוכה לקוביות
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר למאפינס.
- בקערה טורפים ביצים, סוכר, מלח, יוגורט, וניל ושמן לתערובת אחידה.
- מוסיפים קמח, שקדים ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
- מוסיפים את הפטל הקפוא ומערבבים בקצרה רק עד שהוא מתפזר בתערובת.
- יוצקים את התערובת לשקעים וממלאים כמעט עד שפתם.
- מכינים את הקראמבל פיסטוק: שמים בקערה פיסטוקים טחונים, קמח, סוכר, מלח וקוביות חמאה ובעזרת הידיים מעבדים עד קבלת תערובת פירורית. אם רוצים, אפשר לעשות את זה גם במעבד מזון עם להב פלדה.
- מפזרים קראמבל על גבי כל מאפין.
- אופים במשך 15-20 דקות או עד שהמאפינס תפוחים וזהובים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים לחלוטין ומגישים. המאפינס נשמרים בכלי סגור במקרר עד 4 ימים. מומלץ להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר למאפינס.
- בקערה טורפים ביצים, סוכר, מלח, יוגורט, וניל ושמן לתערובת אחידה.
- מוסיפים קמח, שקדים ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
- מוסיפים את הפטל הקפוא ומערבבים בקצרה רק עד שהוא מתפזר בתערובת.
- יוצקים את התערובת לשקעים וממלאים כמעט עד שפתם.
- מכינים את הקראמבל פיסטוק: שמים בקערה פיסטוקים טחונים, קמח, סוכר, מלח וקוביות חמאה ובעזרת הידיים מעבדים עד קבלת תערובת פירורית. אם רוצים, אפשר לעשות את זה גם במעבד מזון עם להב פלדה.
- מפזרים קראמבל על גבי כל מאפין.
- אופים במשך 15-20 דקות או עד שהמאפינס תפוחים וזהובים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים לחלוטין ומגישים. המאפינס נשמרים בכלי סגור במקרר עד 4 ימים. מומלץ להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן