מי דובשנית של אימא? דובשניות מתוקות מתוקות
עוגיות דבש מושלמות וקלות להכנה, רכות מבפנים ופריכות מבחוץ שאף אחד לא יוכל לסרב להן, לא בראש השנה ולא בכל חג או יום חול אחר
עוגיות דבש מושלמות וקלות להכנה, רכות מבפנים ופריכות מבחוץ שאף אחד לא יוכל לסרב להן, לא בראש השנה ולא בכל חג או יום חול אחר
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 74.9 קק״ל 2620.7 קק״לפחמימות 9.1 גרם 319.5 גרםשומן 2.6 גרם 92.2 גרםנתרן 8.6 מ״ג 301.7 מ״גחלבון 1.0 גרם 35.7 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 6.8 גרםשומן רווי 1.1 גרם 37.6 גרםכולסטרול 8.4 מ״ג 295.4 מ״גסידן 5.6 מ״ג 194.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 12.3 מ״ג 430.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-35 דק׳
-
קלוריות75
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 74.9 קק״ל 2620.7 קק״לפחמימות 9.1 גרם 319.5 גרםשומן 2.6 גרם 92.2 גרםנתרן 8.6 מ״ג 301.7 מ״גחלבון 1.0 גרם 35.7 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 6.8 גרםשומן רווי 1.1 גרם 37.6 גרםכולסטרול 8.4 מ״ג 295.4 מ״גסידן 5.6 מ״ג 194.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 12.3 מ״ג 430.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-35 דק׳ | קלוריות 75 | כמות מנות 35 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם בלובנד – ללא תוספת מלחבטמפרטורת החדר
-
1/3כוס או 65 גרם סוכר חום
-
1/4 כוס דבש
-
1 ביצה L
-
1 כף מים
-
1 3/4כוסות או 250 גרם קמח לבן
-
1 1/2 כפיות אבקת אפייה
-
1 1/2 כפיות קינמון טחוןאפשר להוסיף גם תבלינים אחרים כגון הל, אניס, ציפורן
-
1 שקית אבקת סוכר
אופן הכנה
- שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הבלובנד, הסוכר והדבש ומערבבים במהירות גבוהה.
- מוסיפים את הביצה והמים וממשיכים לערבב. מורידים את התערובת מדפנות הקערה בעזרת מרית.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקינמון ומערבבים במהירות נמוכה עד שמתחיל להיווצר בצק. מגלגלים אותו לנחש, מניילנים ומקררים כשעה.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- חותכים את הנחש לחתיכות בעובי כ-1.5 ס”מ.
- מכדררים כל חתיכה לכדור, טובלים באבקת סוכר ומסדרים במרווחים על גבי התבנית. משטחים קלות.
- אופים כ-12-15 דקות, או עד שהעוגיות נסדקות ומתייצבות.
- מצננים ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר.
אופן הכנה
- שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הבלובנד, הסוכר והדבש ומערבבים במהירות גבוהה.
- מוסיפים את הביצה והמים וממשיכים לערבב. מורידים את התערובת מדפנות הקערה בעזרת מרית.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקינמון ומערבבים במהירות נמוכה עד שמתחיל להיווצר בצק. מגלגלים אותו לנחש, מניילנים ומקררים כשעה.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- חותכים את הנחש לחתיכות בעובי כ-1.5 ס”מ.
- מכדררים כל חתיכה לכדור, טובלים באבקת סוכר ומסדרים במרווחים על גבי התבנית. משטחים קלות.
- אופים כ-12-15 דקות, או עד שהעוגיות נסדקות ומתייצבות.
- מצננים ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (5)
הן מאד מאד מתוקותתתתמתאים לראש השנה… שתהיה לנו שנה טובה ומתוקההה
שנה טובה 🙂
וואוווו עוגיות טעימות מאד!!!
תודה רבה נועה 🙂
יצאו לך משגע! תודה על השיתוף!