מקסימום רושם במינימום זמן: קערת קרח במילוי פירות טריים של קרין גורן
מחפשים איך להדהים את האורחים שלכם? מצאנו לכם פתרון! 5 דקות עבודה ויש לכם קערת קרח סופר מרשימה שמגישים בה פירות טריים או גלידה קרה
מחפשים איך להדהים את האורחים שלכם? מצאנו לכם פתרון! 5 דקות עבודה ויש לכם קערת קרח סופר מרשימה שמגישים בה פירות טריים או גלידה קרה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 8 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות0
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 8 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 0 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קערת קרח
-
1 חופן קוביות קרח
-
1 חופן פרחים אכיליםאו פרחים רגילים (מכל מיני סוגים/ צבעים) או פירות טריים (פרוסות תפוז, תותים, פרוסות קיווי)
הגשה
-
חתוכים (אננס, תפוח, ענבים, תותים) או גלידה
אופן הכנה
- בקערת נירוסטה גדולה מניחים פרחים או פירות טריים או מה שאוהבים. מפזרים עליהם קוביות קרח. מניחים מעל קערת נירוסטה קטנה יותר.
- כדי שהקערה הקטנה העליונה לא תצוף יחד עם המים, שמים בתוכה משקולת, כמו קופסת שימורים, שקית קמח וכו’.
- מוזגים מים ברווח בין הקערות הנירוסטה וממלאים עד הגובה הרצוי לקבלת קערת הקרח (אם משתמשים במים מהברז- מתקבלת קערת קרח עכורה מעט. אם משתמשים במים מסוננים- מתקבלת קערת קרח שקופה ויפה).
- מכניסים את הקערה למקפיא למשך לילה שלם.
- כשהקערה קפואה, מוציאים מהמקפיא ומניחים בכיור מתחת לברז המים (חשוב להשתמש במים קרים, שכן מים חמים מדי- יסדקו את קערת הקרח).
- ממלאים קצת במים את קערת הנירוסטה העליונה הקטנה, עד שהיא מתחממת מעט ומשתחררת. שולפים אותה החוצה.
- לאחר מכן, הופכים את קערת הנירוסטה הגדולה ומניחים אותה מתחת לזרם המים עד שהיא משתחררת ושולפים ממנה את קערת הקרח.
- מניחים את קערת הקרח על גבי מגש (לאיסוף הנוזלים שיטפטפו מקערת הקרח).
- מניחים במרכז קערת הקרח פירות טריים חתוכים או גלידה ומגישים.
אופן הכנה
- בקערת נירוסטה גדולה מניחים פרחים או פירות טריים או מה שאוהבים. מפזרים עליהם קוביות קרח. מניחים מעל קערת נירוסטה קטנה יותר.
- כדי שהקערה הקטנה העליונה לא תצוף יחד עם המים, שמים בתוכה משקולת, כמו קופסת שימורים, שקית קמח וכו’.
- מוזגים מים ברווח בין הקערות הנירוסטה וממלאים עד הגובה הרצוי לקבלת קערת הקרח (אם משתמשים במים מהברז- מתקבלת קערת קרח עכורה מעט. אם משתמשים במים מסוננים- מתקבלת קערת קרח שקופה ויפה).
- מכניסים את הקערה למקפיא למשך לילה שלם.
- כשהקערה קפואה, מוציאים מהמקפיא ומניחים בכיור מתחת לברז המים (חשוב להשתמש במים קרים, שכן מים חמים מדי- יסדקו את קערת הקרח).
- ממלאים קצת במים את קערת הנירוסטה העליונה הקטנה, עד שהיא מתחממת מעט ומשתחררת. שולפים אותה החוצה.
- לאחר מכן, הופכים את קערת הנירוסטה הגדולה ומניחים אותה מתחת לזרם המים עד שהיא משתחררת ושולפים ממנה את קערת הקרח.
- מניחים את קערת הקרח על גבי מגש (לאיסוף הנוזלים שיטפטפו מקערת הקרח).
- מניחים במרכז קערת הקרח פירות טריים חתוכים או גלידה ומגישים.
הערות
- בקיץ- קערת הקרח מחזיקה מעמד כ-3 שעות בטמפ' החדר, עד שהיא נמסה. בחורף- קערת הקרח תחזיק מעמד זמן רב יותר.
הערות
- בקיץ- קערת הקרח מחזיקה מעמד כ-3 שעות בטמפ' החדר, עד שהיא נמסה. בחורף- קערת הקרח תחזיק מעמד זמן רב יותר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
ניתן להכין גם בקערות זכוכית?
אפשר כל סוג של קערה שאפשר לחלץ ממנה את הקרח.
הקערה נראית יפהפיה, אבל לא ברור איך אפשר להגיש את זה? הרי גם אם היא שורדת 3 שעות, לדברייך, הרבה לפני זה היא תתחיל להפריש מים, וכל שולחן הארוח יהיה מוצף
הקערה נראית יפהפיה , אבל איך מגישים את זה?
כדאי לשים את הקערה על מגש.