נודלס עם ירקות שמכינים צ’יק צ’אק

פתרון מהיר ופשוט לארוחת צהריים או ערב שחביבה במיוחד על ילדים - נודלס עם ירקות שמכינים בקלי קלות. מנה צמחונית נהדרת גם לאירוח בסגנון אסייתי
פתרון מהיר ופשוט לארוחת צהריים או ערב שחביבה במיוחד על ילדים - נודלס עם ירקות שמכינים בקלי קלות. מנה צמחונית נהדרת גם לאירוח בסגנון אסייתי
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    421
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 420.5 קק״ל 1261.6 קק״ל
    פחמימות 80.3 גרם 240.9 גרם
    שומן 7.1 גרם 21.3 גרם
    נתרן 266.0 מ״ג 798.1 מ״ג
    חלבון 14.5 גרם 43.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.7 גרם 23.2 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 6.0 גרם
    כולסטרול 1.5 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 55.8 מ״ג 167.5 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 519.6 מ״ג 1558.8 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    421
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 420.5 קק״ל 1261.6 קק״ל
    פחמימות 80.3 גרם 240.9 גרם
    שומן 7.1 גרם 21.3 גרם
    נתרן 266.0 מ״ג 798.1 מ״ג
    חלבון 14.5 גרם 43.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.7 גרם 23.2 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 6.0 גרם
    כולסטרול 1.5 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 55.8 מ״ג 167.5 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 519.6 מ״ג 1558.8 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
אולגה טוכשר
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. קולפים את הבצל וחותכים לחצאי טבעות. קולפים את השום והג’ינג’ר ומגררים אותם.
  3. קולפים את הגזר וחותכים אותו ואת הגמבה למקלות דקים. חותכים את הבצל הירוק לטבעות קטנות.
  4. משמנים מחבת רחבה בעזרת תרסיס שמן ומאדים את הבצל, השום והג’ינג’ר במשך כמה דקות.
  5. מוסיפים את הגזר והפלפל וממשיכים לטגן תוך ערבוב במשך כ-5-6 דקות, או עד שהירקות קצת מתרככים. במידת הצורך מפעם לפעם מתיזים עוד קצת תרסיס שמן.
  6. מוסיפים את הסויה, רוטב הצ’ילי, הסילאן ומלח ופלפל (אם יש צורך) ומערבבים היטב.
  7. מוסיפים את האטריות המסוננות, מערבבים ומקפיצים במשך כדקה.
  8. מניחים את המנה בצלחת, מפזרים מעל את השומשום והבצל הירוק ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נודלס עם ירקות שמכינים צ’יק צ’אק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות