סופגניות פיצה מגניבות של תומר אומנסקי
תומר אומנסקי הגאון פותח סופגנייריה ומטגן לכבוד חג החנוכה סופגניות פיצה מושחתות שיפתיעו את האורחים שלכם. קבלו מתכון להדלקת נרות בגבוה! חג שמח!
תומר אומנסקי הגאון פותח סופגנייריה ומטגן לכבוד חג החנוכה סופגניות פיצה מושחתות שיפתיעו את האורחים שלכם. קבלו מתכון להדלקת נרות בגבוה! חג שמח!
- תומר אומנסקי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 714.6 קק״ל 17149.5 קק״לפחמימות 42.7 גרם 1024.0 גרםשומן 53.1 גרם 1273.4 גרםנתרן 519.7 מ״ג 12471.7 מ״גחלבון 11.1 גרם 266.6 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 33.4 גרםשומן רווי 5.4 גרם 129.4 גרםכולסטרול 42.4 מ״ג 1018.2 מ״גסידן 38.8 מ״ג 932.2 מ״גברזל 0.6 מ״ג 14.7 מ״גאשלגן 80.6 מ״ג 1934.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 12.0 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה שעהכולל שעתיים
-
קלוריות715
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 714.6 קק״ל 17149.5 קק״לפחמימות 42.7 גרם 1024.0 גרםשומן 53.1 גרם 1273.4 גרםנתרן 519.7 מ״ג 12471.7 מ״גחלבון 11.1 גרם 266.6 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 33.4 גרםשומן רווי 5.4 גרם 129.4 גרםכולסטרול 42.4 מ״ג 1018.2 מ״גסידן 38.8 מ״ג 932.2 מ״גברזל 0.6 מ״ג 14.7 מ״גאשלגן 80.6 מ״ג 1934.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 12.0 מ״גסגור
אני אוהב סופגניות! אני מת על פיצה! ואני גם הרוס על חג חנוכה!
אז לכבוד חנוכה החלטתי לצאת קצת מהקופסה וליצור סופגניות פיצה מרהיבות ומושחתות. בצק סופגנייה עשיר, ממולא ברוטב פיצה, גבינות טובות וכמובן זיתים, התוספת האהובה עליי!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה שעה | זמן כולל שעתיים | קלוריות 715 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
לבצק:
-
1 ק"ג קמח לבן
-
20 גרם שמרים יבשים
-
10 גרם אבקת אפייה
-
150 גרם סוכר לבן
-
3 ביצים M
-
100 גרם חמאה רכה
-
420 מ"ל חלב 1%
-
40 מ"ל וודקה
-
20 גרם מלח דק
למילוי סופגניות הפיצה:
-
500 גרם גבינה צהובה 28%מגוררת
-
250 גרם רוטב פיצה
-
1 חופן זיתים ירוקיםמגולענים
לטיגון:
-
1 ליטר שמן קנולה
-
1 גליל נייר אפייה
אופן הכנה
- בקערת מיקסר נלוש את כל חומרי הבצק פרט למלח.
- לאחר שמונה דקות לישה נוסיף את המלח ונלוש שתי דקות נוספות.
- נעביר את הבצק לקערה משומנת ונתפיח עד להכפלת הנפח.
- נעביר את הבצק למשטח העבודה ונחלק לכדורים של 80 גרם.
- נשטח כדור למעין “פיצה” נמלא ברוטב פיצה, גבינה צהובה וזיתים ונסגור בעדינות.
- נכדרר לכדורים אחידים ונניח על ריבועי נייר אפייה שחתכנו מבעוד מועד.
- נמרח או נרסס שכבה דקה של שמן מעל הכדורים ונתפיח התפחה נוספת של 30-40 דקות (חשוב לוודא שהסופגניות תפחו כמו שצריך).
- בסיר רחב נחמם שמן עמוק לחום של 155-160 מעלות, נכניס את הסופגניות עם הנייר לתוך הסיר, נסיר באמצעות מלקחיים או פינצטה את הנייר ונטגן כשלוש דקות כאשר המכסה על הסיר.
- חשוב מדי פעם לבדוק את חום השמן ולהעלות או להוריד את האש בהתאמה. לאחר שלוש דקות נהפוך את הסופגניות ונטגן כשלוש דקות נוספות. הכיסוי של הסיר במכסה מאפשר לסופגניות לעבור טיגון אחיד ולוודא כי הן מוכנות בצורה מושלמת נעביר למגש עם נייר סופג ונזלול.
אופן הכנה
- בקערת מיקסר נלוש את כל חומרי הבצק פרט למלח.
- לאחר שמונה דקות לישה נוסיף את המלח ונלוש שתי דקות נוספות.
- נעביר את הבצק לקערה משומנת ונתפיח עד להכפלת הנפח.
- נעביר את הבצק למשטח העבודה ונחלק לכדורים של 80 גרם.
- נשטח כדור למעין “פיצה” נמלא ברוטב פיצה, גבינה צהובה וזיתים ונסגור בעדינות.
- נכדרר לכדורים אחידים ונניח על ריבועי נייר אפייה שחתכנו מבעוד מועד.
- נמרח או נרסס שכבה דקה של שמן מעל הכדורים ונתפיח התפחה נוספת של 30-40 דקות (חשוב לוודא שהסופגניות תפחו כמו שצריך).
- בסיר רחב נחמם שמן עמוק לחום של 155-160 מעלות, נכניס את הסופגניות עם הנייר לתוך הסיר, נסיר באמצעות מלקחיים או פינצטה את הנייר ונטגן כשלוש דקות כאשר המכסה על הסיר.
- חשוב מדי פעם לבדוק את חום השמן ולהעלות או להוריד את האש בהתאמה. לאחר שלוש דקות נהפוך את הסופגניות ונטגן כשלוש דקות נוספות. הכיסוי של הסיר במכסה מאפשר לסופגניות לעבור טיגון אחיד ולוודא כי הן מוכנות בצורה מושלמת נעביר למגש עם נייר סופג ונזלול.
המתכון בשיתוף "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן