ספגטי עגבניות מ-5 רכיבים בלבד!
ארוחת צהריים בעשר דקות הכנה של פסטה ברוטב עגבניות מעגבניות טריות. זה עומד להפוך ללהיט אצלכם במטבח ותרגישו בנוח להשתולל עם פרמזן, בזיליקום וכל מה שאתם אוהבים
ארוחת צהריים בעשר דקות הכנה של פסטה ברוטב עגבניות מעגבניות טריות. זה עומד להפוך ללהיט אצלכם במטבח ותרגישו בנוח להשתולל עם פרמזן, בזיליקום וכל מה שאתם אוהבים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 412.2 קק״ל 1648.9 קק״לפחמימות 65.4 גרם 261.7 גרםשומן 11.2 גרם 44.6 גרםנתרן 511.8 מ״ג 2047.3 מ״גחלבון 11.6 גרם 46.6 גרםסיבים תזונתיים 7.0 גרם 27.8 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 52.8 מ״ג 211.2 מ״גברזל 2.0 מ״ג 8.1 מ״גאשלגן 1159.9 מ״ג 4639.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות412
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 412.2 קק״ל 1648.9 קק״לפחמימות 65.4 גרם 261.7 גרםשומן 11.2 גרם 44.6 גרםנתרן 511.8 מ״ג 2047.3 מ״גחלבון 11.6 גרם 46.6 גרםסיבים תזונתיים 7.0 גרם 27.8 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 52.8 מ״ג 211.2 מ״גברזל 2.0 מ״ג 8.1 מ״גאשלגן 1159.9 מ״ג 4639.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 412 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לפסטה
-
500גרם או 1 חבילה פסטה ספגטי
לרוטב
-
4 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
6 עגבניות גדולותבשלה (רצוי מזן תמר)
-
1 כף גדושה סוכר חום כההאפשר גם דמררה או לבן
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
100גרם או 1 גביע רסק עגבניות
אופן הכנה
- מכינים את הספגטי לפי הוראות היצרן ובינתיים מבשלים את הרוטב.
- מחממים מעט את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקיפות.
- מוסיפים את העגבניות, הסוכר, המלח ורסק העגבניות. מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים ברתיחה עדינה 8 דקות.
- טוחנים את תכולת הסיר (אפשר להוסיף 1-2 מצקות ממי בישול הפסטה) טועמים ומתקנים תיבול.
- מגישים מהספגטי לקעריות הגשה ומוזגים מעל מהרוטב.
אופן הכנה
- מכינים את הספגטי לפי הוראות היצרן ובינתיים מבשלים את הרוטב.
- מחממים מעט את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקיפות.
- מוסיפים את העגבניות, הסוכר, המלח ורסק העגבניות. מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים ברתיחה עדינה 8 דקות.
- טוחנים את תכולת הסיר (אפשר להוסיף 1-2 מצקות ממי בישול הפסטה) טועמים ומתקנים תיבול.
- מגישים מהספגטי לקעריות הגשה ומוזגים מעל מהרוטב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן