-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 139.3 קק״ל 4180.4 קק״לפחמימות 25.7 גרם 772.0 גרםשומן 2.3 גרם 68.4 גרםנתרן 258.6 מ״ג 7757.8 מ״גחלבון 3.6 גרם 108.7 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 28.6 גרםשומן רווי 0.1 גרם 3.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.7 מ״ג 170.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 12.7 מ״גאשלגן 39.7 מ״ג 1190.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 10.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות139
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 139.3 קק״ל 4180.4 קק״לפחמימות 25.7 גרם 772.0 גרםשומן 2.3 גרם 68.4 גרםנתרן 258.6 מ״ג 7757.8 מ״גחלבון 3.6 גרם 108.7 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 28.6 גרםשומן רווי 0.1 גרם 3.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.7 מ״ג 170.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 12.7 מ״גאשלגן 39.7 מ״ג 1190.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 10.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 139 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
ציפוי
-
1/2 ק"ג שוקולד מרירמומס
אופן הכנה
- שמים את כל המרכיבים למעט המלח, חצי כוס מים והשמן בקערת מיקסר ובעזרת וו גיטרה מערבלים.
- כשמתאחד מוסיפים את שאר המרכיבים, מוסיפים את המלח אחרי שנוצר גוש בצק ולשים 5 דקות נוספות.
- מתפיחים שעה בקערה מכוסה בסנו סושי- ניילון נצמד. אחרי שעה, בעזרת ידיים רטובות מטגנים בשמן עמוק.
- לוקחים בצק בגודל כדור עושים חור, מרחיבים את החור וזורקים לשמן החם מטגנים עד הזהבה מלאה של שני הצדדים.
- בינתיים ממסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות שוקולד מריר. מצפים את הספינג’ המטוגנים בשוקולד. מניחים לציפוי להתקשות ומגישים.
אופן הכנה
- שמים את כל המרכיבים למעט המלח, חצי כוס מים והשמן בקערת מיקסר ובעזרת וו גיטרה מערבלים.
- כשמתאחד מוסיפים את שאר המרכיבים, מוסיפים את המלח אחרי שנוצר גוש בצק ולשים 5 דקות נוספות.
- מתפיחים שעה בקערה מכוסה בסנו סושי- ניילון נצמד. אחרי שעה, בעזרת ידיים רטובות מטגנים בשמן עמוק.
- לוקחים בצק בגודל כדור עושים חור, מרחיבים את החור וזורקים לשמן החם מטגנים עד הזהבה מלאה של שני הצדדים.
- בינתיים ממסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות שוקולד מריר. מצפים את הספינג’ המטוגנים בשוקולד. מניחים לציפוי להתקשות ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
האם אפשר להכין לילה קודם את הבצק ולשים במקרר
רצוי שלא. אם אין ברירה אז כדאי להכין עם מצרכים קרים (מים קרים מאד וכד’) ולהכניס מיד לקירור כדי למנוע תפיחת יתר. בהצלחה וחג שמח!
הספינג’ המקורי לא נראה כמו דונאטס. האמריקאים המציאו את הציפוי לדונאטס. כדאי לכתוב שהציפוי הוא של דונאטס
האם המתכון מתאים למכשיר מולטיקייק?
כן. המתכון מתאים גם לטיגון במכשיר. בהצלחה.