-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2492.0 קק״ל 2492.0 קק״לפחמימות 277.9 גרם 277.9 גרםשומן 138.0 גרם 138.0 גרםנתרן 813.0 מ״ג 813.0 מ״גחלבון 45.7 גרם 45.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 1.2 גרםשומן רווי 67.3 גרם 67.3 גרםכולסטרול 1183.1 מ״ג 1183.1 מ״גסידן 176.9 מ״ג 176.9 מ״גברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 460.8 מ״ג 460.8 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות2492
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2492.0 קק״ל 2492.0 קק״לפחמימות 277.9 גרם 277.9 גרםשומן 138.0 גרם 138.0 גרםנתרן 813.0 מ״ג 813.0 מ״גחלבון 45.7 גרם 45.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 1.2 גרםשומן רווי 67.3 גרם 67.3 גרםכולסטרול 1183.1 מ״ג 1183.1 מ״גסידן 176.9 מ״ג 176.9 מ״גברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 460.8 מ״ג 460.8 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 2492 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
4 ביצים Lמופרדות
-
1 1/4 כוסות סוכר לבן
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
3 מיכלים גבינה לבנה 9%
-
3 כפות גדושות קורנפלור
-
1 מיכל שמנת חמוצה יטבתה 27%
שכבת פירות יבשים
-
10 תמרים מגולענים בוואקום בינונייםקצוצים דק
-
1 חופן אגוזי מלךקלויים קצוצים דק
קצפת
-
1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 כף סוכר לבן
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומשמנים מעט את תבנית האפייה.
- מכינים את העוגה: מערבבים בקערה את החלמונים, 3/4 כוס סוכר בלבד, האינסטנט פודינג, הגבינה הלבנה, הקורנפלור והשמנת החמוצה.
- מקציפים במיקסר את החלבונים עם חצי כוס סוכר במהירות גבוהה עד ליצירת קצף אחיד וחזק.
- מערבבים בעדינות בין הקצף לתערובת החלמונים שבקערה.
- יוצקים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור לעשר דקות. מורידים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים עוד 17 דקות (העוגה מוכנה כשמכניסים שיפוד במרכז העוגה והוא יוצא יבש). מצננים את העוגה.
- מכינים את שכבת הפירות היבשים: מערבבים היטב את התמרים והאגוזים ומפזרים בעדינות על העוגה האפוייה.
- מכינים את הקצפת: מקציפים במיקסר (לחצן תוכנית אוטומטית) את השמנת המתוקה עם הסוכר.
- מורחים את הקצפת מעל שכבת הפירות היבשים. מכניסים למקרר לייצוב ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומשמנים מעט את תבנית האפייה.
- מכינים את העוגה: מערבבים בקערה את החלמונים, 3/4 כוס סוכר בלבד, האינסטנט פודינג, הגבינה הלבנה, הקורנפלור והשמנת החמוצה.
- מקציפים במיקסר את החלבונים עם חצי כוס סוכר במהירות גבוהה עד ליצירת קצף אחיד וחזק.
- מערבבים בעדינות בין הקצף לתערובת החלמונים שבקערה.
- יוצקים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור לעשר דקות. מורידים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים עוד 17 דקות (העוגה מוכנה כשמכניסים שיפוד במרכז העוגה והוא יוצא יבש). מצננים את העוגה.
- מכינים את שכבת הפירות היבשים: מערבבים היטב את התמרים והאגוזים ומפזרים בעדינות על העוגה האפוייה.
- מכינים את הקצפת: מקציפים במיקסר (לחצן תוכנית אוטומטית) את השמנת המתוקה עם הסוכר.
- מורחים את הקצפת מעל שכבת הפירות היבשים. מכניסים למקרר לייצוב ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן