הכי פשוט והכי טעים – עוגיות סבתא פשוטות
זה ללא ספק המתכון המושלם לעוגיות הסבתא המוכרות והאהובות וגם פתרון מושלם למתכון שאפשר להכין עם הילדים, לאורחים שמגיעים או סתם לפינוק שליד הקפה
זה ללא ספק המתכון המושלם לעוגיות הסבתא המוכרות והאהובות וגם פתרון מושלם למתכון שאפשר להכין עם הילדים, לאורחים שמגיעים או סתם לפינוק שליד הקפה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 154.7 קק״ל 3866.3 קק״לפחמימות 20.5 גרם 513.7 גרםשומן 7.2 גרם 179.5 גרםנתרן 19.5 מ״ג 488.1 מ״גחלבון 2.1 גרם 53.1 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 9.5 גרםשומן רווי 3.0 גרם 74.6 גרםכולסטרול 20.3 מ״ג 506.4 מ״גסידן 4.6 מ״ג 115.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 21.2 מ״ג 530.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות155
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 154.7 קק״ל 3866.3 קק״לפחמימות 20.5 גרם 513.7 גרםשומן 7.2 גרם 179.5 גרםנתרן 19.5 מ״ג 488.1 מ״גחלבון 2.1 גרם 53.1 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 9.5 גרםשומן רווי 3.0 גרם 74.6 גרםכולסטרול 20.3 מ״ג 506.4 מ״גסידן 4.6 מ״ג 115.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 21.2 מ״ג 530.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 155 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
ציפוי
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1 כף שטוחה קינמון טחוןלא חובה
אופן הכנה
- שמים את כל מרכיבי הבצק לתוך קערת מיקסר עם וו גיטרה, או מעבד מזון, ומעבדים עד שהמחמאה נטמעת בתערובת, ומתקבל בצק אחיד ורך. מניילנים ומקררים כ-20 דקות.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות לעובי 5 מ”מ ומפזרים מעל תערובת של סוכר וקינמון. מעבירים מעל מערוך כדי להדק את הסוכר.
- קורצים עוגיות בצורה רצויה ומסדרים על גבי התבנית.
- אופים כ-15 דקות, או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.
- מצננים ומגישים. שומרים בכלי אטום.
אופן הכנה
- שמים את כל מרכיבי הבצק לתוך קערת מיקסר עם וו גיטרה, או מעבד מזון, ומעבדים עד שהמחמאה נטמעת בתערובת, ומתקבל בצק אחיד ורך. מניילנים ומקררים כ-20 דקות.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות לעובי 5 מ”מ ומפזרים מעל תערובת של סוכר וקינמון. מעבירים מעל מערוך כדי להדק את הסוכר.
- קורצים עוגיות בצורה רצויה ומסדרים על גבי התבנית.
- אופים כ-15 דקות, או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.
- מצננים ומגישים. שומרים בכלי אטום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
תודה! החמאה קרה או רכה?
רכה בטמפרטורת החדר יעבוד מעולה
האם אפשר להמיר את המחמאה למשהו אחר?
כן, אפשר להחליף את המחמאה בחמאה.
פשוט, קל להכנה וממש טעים ליד כוס קפה.
תודה רבה!