עוגת מוס שוקולד מרשימה ב-10 דקות

עוגת ראווה כמו בקונדיטוריות שמכינים בקלי קלות ב-10 דקות? יש דבר כזה. אלון שבו מלמד אתכם איך להכין עוגת מוס שוקולד עם תחתית קראנצ'ית
עוגת ראווה כמו בקונדיטוריות שמכינים בקלי קלות ב-10 דקות? יש דבר כזה. אלון שבו מלמד אתכם איך להכין עוגת מוס שוקולד עם תחתית קראנצ'ית
  • אלון שבו
שמרו
כשר
92 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 7 שעות
  • קלוריות
    728
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 727.5 קק״ל 5819.9 קק״ל
    פחמימות 41.0 גרם 328.2 גרם
    שומן 57.7 גרם 461.3 גרם
    נתרן 56.5 מ״ג 452.4 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 47.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 26.5 גרם
    שומן רווי 34.8 גרם 278.0 גרם
    כולסטרול 137.9 מ״ג 1102.8 מ״ג
    סידן 114.2 מ״ג 913.6 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 20.1 מ״ג
    אשלגן 366.5 מ״ג 2931.6 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 11.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 7 שעות
  • קלוריות
    728
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 727.5 קק״ל 5819.9 קק״ל
    פחמימות 41.0 גרם 328.2 גרם
    שומן 57.7 גרם 461.3 גרם
    נתרן 56.5 מ״ג 452.4 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 47.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 26.5 גרם
    שומן רווי 34.8 גרם 278.0 גרם
    כולסטרול 137.9 מ״ג 1102.8 מ״ג
    סידן 114.2 מ״ג 913.6 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 20.1 מ״ג
    אשלגן 366.5 מ״ג 2931.6 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 11.2 מ״ג
    סגור

זאת עוגת הפטנט שלי: הנוסחה המושלמת להכנת עוגת ראווה טעימה ב-10 דקות של עבודה. בתחתית קראנץ’ שוקולד ונוגט, מעל מוס שוקולד אוורירי וקישוטי פירות צבעוניים. אפשר להכין מראש ולהרשים את כל האורחים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות מוס
אלון שבו
X

92 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תחתית

מוס שוקולד

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: ממיסים ביחד את השוקולד והחמאה על בן מארי או במיקרוגל. מוסיפים את מחית הנוגט ומערבבים היטב. מוסיפים את הפייטה ומאחדים לתערובת אחידה.
  2. אוטמים את הרינג או התבנית הקפיצית בניילון נצמד, מניחים אותו על משטח ישר ומשטחים בתוכו את התערובת בעזרת כף. מעבירים להקפאה במשך כ-5 דקות ועד להתייצבות.
  3. מכינים את המוס: מביאים לרתיחה 1 כוס (250 מ”ל) של שמנת המתוקה.
  4. במקביל מניחים את השוקולד בקערה בינונית. יוצקים את השמנת על השוקולד, ממתינים דקה להמסתו וטורפים היטב לתערובת אחידה.
  5. מקציפים 1 ו-1/2 כוסות (375 מ”ל) שמנת מתוקה במיקסר עם וו הקצפה לקציפה רכה ומקפלים בעדינות בתוך התערובת.
  6. מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים לתוכה את המוס. אוטמים בניילון נצמד ומעבירים להקפאה למשך 6 שעות לפחות.
  7. מסירים את הניילון הנצמד, מחלצים את העוגה מהתבנית על ידי חימום דפנות התבנית בעזרת ברנר או מגבת טבולה במים חמים.
  8. מכינים את הקצפת: מקציפים במיקסר עם וו הקצפה את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר ותמצית הווניל לקצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף עם צנתר חלק.
  9. מזלפים תלוליות הקצפת על פני המוס ומקשטים בדובדבנים ונשיקות מרנג או בכל קישוט אחר שאוהבים.
  10. מאפשרים לעוגה להפשיר במקרר במשך 2-3 שעות ומגישים

 

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת מוס שוקולד מרשימה ב-10 דקות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    חדוה יוספסברג

    נדיר

    Avatar
    Moriel Yosef

    אחת העוגות הטעימות

    Avatar
    Moriel Yosef
הצג עוד

תגובות (176)

Avatar

    Avatar
    בת ציון רונצקי

    רוצה לעשות את המוס משוקולד חלב ולא ממריר. כמה ג’לטין עלי להוסיף ע”מ שזה יהיה יציב?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי בת ציון, לא ניסינו. עדכני אותנו איך יצא עם שוקולד חלב

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות