עוגת שוקולד חמה בספל אישי שמכינים ב-5 דקות עבודה!
בא לכם משהו מתוק וטעים ממש עכשיו? קרין גורן מלמדת אתכם להכין עוגת שוקולד חמה בספל אישי במיקרוגל בקלי קלות, עם התאמה גם לדיאטה!
בא לכם משהו מתוק וטעים ממש עכשיו? קרין גורן מלמדת אתכם להכין עוגת שוקולד חמה בספל אישי במיקרוגל בקלי קלות, עם התאמה גם לדיאטה!
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 578.0 קק״ל 1734.1 קק״לפחמימות 75.1 גרם 225.3 גרםשומן 27.8 גרם 83.3 גרםנתרן 400.1 מ״ג 1200.2 מ״גחלבון 11.6 גרם 34.8 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 14.8 גרםשומן רווי 8.4 גרם 25.2 גרםכולסטרול 197.6 מ״ג 592.8 מ״גסידן 58.0 מ״ג 174.1 מ״גברזל 4.1 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 391.4 מ״ג 1174.1 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 6.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 1 דקהכולל 2 דק׳
-
קלוריות578
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 578.0 קק״ל 1734.1 קק״לפחמימות 75.1 גרם 225.3 גרםשומן 27.8 גרם 83.3 גרםנתרן 400.1 מ״ג 1200.2 מ״גחלבון 11.6 גרם 34.8 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 14.8 גרםשומן רווי 8.4 גרם 25.2 גרםכולסטרול 197.6 מ״ג 592.8 מ״גסידן 58.0 מ״ג 174.1 מ״גברזל 4.1 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 391.4 מ״ג 1174.1 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 6.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 1 דקה | זמן כולל 2 דק׳ | קלוריות 578 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- ראשית, מכניסים לקערה את הביצים, את השמן, את הסוכר, הקקאו והשוקולית וטורפים הכל יחד במטרפה.
- שנית, מוסיפים את השמנת המתוקה וגם את הקמח פנימה ומערבבים היטב לבלילה חלקה.
- כעת מוזגים את הבלילה לתוך 3 ספלים.
- מכניסים לכוס גדולה נפרדת את השמנת המתוקה והשוקולד ליצירת גנאש השוקולד.
- מחממים במיקרוגל את 4 הכוסות - 3 הספלים וכוס הגנאש - ומפעילים במשך דקה וחצי בעוצמה מקסימלית.
- מוציאים את העוגות והגנאש מהמיקרוגל, מוזגים קצת גנאש חם על כל עוגה ואוכלים חם.
- אפשר להגיש עם כדור גלידה מעל.
אופן הכנה
- ראשית, מכניסים לקערה את הביצים, את השמן, את הסוכר, הקקאו והשוקולית וטורפים הכל יחד במטרפה.
- שנית, מוסיפים את השמנת המתוקה וגם את הקמח פנימה ומערבבים היטב לבלילה חלקה.
- כעת מוזגים את הבלילה לתוך 3 ספלים.
- מכניסים לכוס גדולה נפרדת את השמנת המתוקה והשוקולד ליצירת גנאש השוקולד.
- מחממים במיקרוגל את 4 הכוסות - 3 הספלים וכוס הגנאש - ומפעילים במשך דקה וחצי בעוצמה מקסימלית.
- מוציאים את העוגות והגנאש מהמיקרוגל, מוזגים קצת גנאש חם על כל עוגה ואוכלים חם.
- אפשר להגיש עם כדור גלידה מעל.
הערות
- למתכון מופחת קלוריות - מחליפים חצי מכמות השמן ברסק תפוחים, חצי מכמות הסוכר בסוכרלוז, משתמשים בשמנת לבישול 10% במקום 38%. אפשר להכין ב-6 כוסות קטנות במקום 3 גדולות - ואז מספיקה דקה הכנה במיקרוגל.
הערות
- למתכון מופחת קלוריות - מחליפים חצי מכמות השמן ברסק תפוחים, חצי מכמות הסוכר בסוכרלוז, משתמשים בשמנת לבישול 10% במקום 38%. אפשר להכין ב-6 כוסות קטנות במקום 3 גדולות - ואז מספיקה דקה הכנה במיקרוגל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
מתכון מעולה וטעים מאוד!! הוא מתאים לתבנית אינגליש קייק שמתאימה למיקרו?
לא ניסינו אבל בעיקרון כן 🙂
ממש לא דקה וחצי
זמן האפייה יכול להשתנות בהתאם לסוג המיקרוגל.