עוף פופקורן: קריספי וחמוץ מתוק כמו שכולם אוהבים!
- רון יוחננוב
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 580.2 קק״ל 1160.3 קק״לפחמימות 67.8 גרם 135.6 גרםשומן 6.9 גרם 13.8 גרםנתרן 1901.0 מ״ג 3802.0 מ״גחלבון 58.3 גרם 116.6 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 5.7 גרםשומן רווי 1.4 גרם 2.8 גרםכולסטרול 182.5 מ״ג 365.0 מ״גסידן 47.1 מ״ג 94.2 מ״גברזל 1.6 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 1028.0 מ״ג 2056.0 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות580
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 580.2 קק״ל 1160.3 קק״לפחמימות 67.8 גרם 135.6 גרםשומן 6.9 גרם 13.8 גרםנתרן 1901.0 מ״ג 3802.0 מ״גחלבון 58.3 גרם 116.6 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 5.7 גרםשומן רווי 1.4 גרם 2.8 גרםכולסטרול 182.5 מ״ג 365.0 מ״גסידן 47.1 מ״ג 94.2 מ״גברזל 1.6 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 1028.0 מ״ג 2056.0 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 3.9 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 580 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
500 גרם פילה עוףחתוך לקוביות גסות
בלילת טמפורה
-
2 כוסות קמח טמפורהמזרח מערבקמח טמפורה מזרח ומערב
-
1 כוס מי סודה
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
רוטב
-
1 כוס רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
1 לימון בינוניסחוט למיץ טרי
-
1 שן שוםלא חובה
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’רמגורר, לא חובה
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינונילא חובה
אופן הכנה
- חותכים פילה העוף לקוביות גסות .
- בקערה, מערבבים את המצרכים לטמפורה. מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים.
- מחממים שמן עמוק בסיר ומטגנים את קוביות העוף בציפוי הבלילה ומעבירים לנייר סופג לספיגת עודפי השמן.
- במחבת מחממים את הרוטב צ’ילי עם המיץ לימון, מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים.
- מגישים לצד אורז לבן.
אופן הכנה
- חותכים פילה העוף לקוביות גסות .
- בקערה, מערבבים את המצרכים לטמפורה. מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים.
- מחממים שמן עמוק בסיר ומטגנים את קוביות העוף בציפוי הבלילה ומעבירים לנייר סופג לספיגת עודפי השמן.
- במחבת מחממים את הרוטב צ’ילי עם המיץ לימון, מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים.
- מגישים לצד אורז לבן.
הכנתם את המתכון?
תגובות (24)
מבקשת לדעת אם יש תחליף לטמפורה
לא. מומלץ להכין את המתכון עם קמח טמפורה, אחרת המנה לא תצא אותו דבר.
דחוף אני בהכנה , חשבתי שזה סודה לשתיה (הסודה שקונים בבקבוק בסופר) מה יכול להחליף מי סודה ,איך אני אכין בבית מי סודה ללא המכשיר המיוחד שהופך מים למוגזים
אם אין מים מוגזים הפעם, אז אפשר לוותר אבל לא לשכוח לפעם הבאה ((: בהצלחה!
אפשר בירה במקום מי סודה
אם אין סודה זה אפשרי אבל מומלץ עם סודה ((:
אפשר להשתמש אבקת סודה לשתייה במקום?
אי אפשר להחליף את מי הסודה (זו ששותים) באבקת סודה לשתייה. יש מתכונים לטמפורה עם אבקת סודה לשתייה אבל במקרה זה המצרכים האחרים במתכון יחד עם אבקת סודה לשתייה יממנעו מהציפוי לתפוח ולההפך לפריך.