באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

עראייס קבב ומטבל קישואים אסלי ומיוחד

המנה הזאת מוכיחה שפשטות היא מילת המפתח להצלחה במטבח! עראייס קבב קריספי ושחום עם מטבל קישואים מהמם בנגיעות טחינה ובצלי שאלוט צלויים
המנה הזאת מוכיחה שפשטות היא מילת המפתח להצלחה במטבח! עראייס קבב קריספי ושחום עם מטבל קישואים מהמם בנגיעות טחינה ובצלי שאלוט צלויים
  • פרח רסלאן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    318
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.2 קק״ל 3818.1 קק״ל
    פחמימות 78.3 גרם 939.4 גרם
    שומן 91.7 גרם 1100.3 גרם
    נתרן 366.7 מ״ג 4400.6 מ״ג
    חלבון 84.6 גרם 1015.0 גרם
    סיבים תזונתיים 73.0 גרם 875.5 גרם
    שומן רווי 75.6 גרם 907.5 גרם
    כולסטרול 111.9 מ״ג 1342.9 מ״ג
    סידן 108.1 מ״ג 1296.6 מ״ג
    ברזל 73.8 מ״ג 885.1 מ״ג
    אשלגן 466.4 מ״ג 5597.1 מ״ג
    אבץ 74.8 מ״ג 897.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    318
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.2 קק״ל 3818.1 קק״ל
    פחמימות 78.3 גרם 939.4 גרם
    שומן 91.7 גרם 1100.3 גרם
    נתרן 366.7 מ״ג 4400.6 מ״ג
    חלבון 84.6 גרם 1015.0 גרם
    סיבים תזונתיים 73.0 גרם 875.5 גרם
    שומן רווי 75.6 גרם 907.5 גרם
    כולסטרול 111.9 מ״ג 1342.9 מ״ג
    סידן 108.1 מ״ג 1296.6 מ״ג
    ברזל 73.8 מ״ג 885.1 מ״ג
    אשלגן 466.4 מ״ג 5597.1 מ״ג
    אבץ 74.8 מ״ג 897.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
פרח רסלאן
X

7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

"כפתה" - תערובת הבשר

מטבל קישואים


אופן הכנה

  1. צולים את הירקות בגריל: מכניסים קודם את הקישואים למכשיר הנינג׳ה.
  2. מפעילים תכנית גריל חום גבוהה למשך 10-15 דקות עד שהם חצי רכים.
  3. בשלב זה מוסיפים גם את השום ובצלי השאלוט וממשיכים לצלות עד שכל הירקות מתרככים היטב.
  4. מכינים את הקבב - תערובת הבשר: מערבבים בקערה את הבשר הטחון עם כל יתר המרכיבים והתבלינים.
  5. לשים את הבשר באמצעות הידיים עד שהתערובת מתאחדת ושומרים במקרר.
  6. מכינים את המטבל: מרוקנים את בשר הקישואים לתוך מסננת, על מנת שהנוזלים יסתננו וסוחטים את הנוזלים מהקליפות השרופות.
  7. מערבבים בקערה את הקישואים המסוננים עם הטחינה, 1/4 כוס מיץ לימון ומלח ומאזנים טעמים.
  8. מטגנים את הצנוברים במחבת עם שמן הזית, כף חמאה ופלפל צ׳ילי חריף.
  9. בקערית נפרדת מערבבים יחד את שן שום הכתושה, 3 כפות מיץ לימון, 3 כפות שמן זית ומלח.
  10. מעבירים את תערובת הקישואים לצלחת שטוחה, מתבלים עם תערובת השום והלימון ופורסים בעזרת סכין.

    עראייס כפתה ומותבל קישואים 1
    מוסיפים שיני שום ובצלי שאלוט צלויים

  11. מזלפים את הטחינה על הקישואים, מסדרים כמה שיני שום ובצלי שאלוט צלויים.
  12. בנוסף, מקשטים בצנוברים עם מעט מהשמן החריף ועלי הנענע.
  13. מכינים את העראייס: בתוך כל רבע פיתה מכניסים כף גדולה מתערובת בשר הקבב ששהה במקרר, מהדקים ומשמנים מעט.
  14. קולים את העראייס במכשיר הנינג׳ה על תכנית גריל למשך כמה דקות מכל צד, עד שהפיתה הופכת לקריספית וזהובה.
  15. מגישים לצד מטבל הקישואים והטחינה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עראייס קבב ומטבל קישואים אסלי ומיוחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות