פבלובה מפורקת עם קרם מסקרפונה ופירות יער
משה שגב מכין גרסה פשוטה, טעימה ומרהיבה לקינוח הקלאסי: פבלובה מהירה עם קרם מסקרפונה בליווי פירות יער. קינוח טעים וקליל במראה יפהפה שלא תוכלו לעמוד בו
משה שגב מכין גרסה פשוטה, טעימה ומרהיבה לקינוח הקלאסי: פבלובה מהירה עם קרם מסקרפונה בליווי פירות יער. קינוח טעים וקליל במראה יפהפה שלא תוכלו לעמוד בו
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 388.5 קק״ל 3108.2 קק״לפחמימות 61.1 גרם 488.5 גרםשומן 15.2 גרם 121.8 גרםנתרן 80.1 מ״ג 640.7 מ״גחלבון 3.5 גרם 28.3 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.4 גרםשומן רווי 10.1 גרם 81.0 גרםכולסטרול 45.0 מ״ג 360.0 מ״גסידן 74.9 מ״ג 599.1 מ״גברזל 3.4 מ״ג 27.0 מ״גאשלגן 70.0 מ״ג 560.0 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 9.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות389
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 388.5 קק״ל 3108.2 קק״לפחמימות 61.1 גרם 488.5 גרםשומן 15.2 גרם 121.8 גרםנתרן 80.1 מ״ג 640.7 מ״גחלבון 3.5 גרם 28.3 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.4 גרםשומן רווי 10.1 גרם 81.0 גרםכולסטרול 45.0 מ״ג 360.0 מ״גסידן 74.9 מ״ג 599.1 מ״גברזל 3.4 מ״ג 27.0 מ״גאשלגן 70.0 מ״ג 560.0 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 9.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 389 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
-
300 גרם גבינת מסקרפונה
-
1 כוס פירות יער טריים
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1 לימון בינוני
-
4 כפות שערות חלבה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-120 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מכינים את המרנג: שמים את החלבונים והסוכר בקערת המיקסר. מעבירים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (באן מרי). מחממים כ-10 דקות, תוך כדי טריפה מתמדת או עד שהסוכר נמס. מתקינים את בלון ההקצפה ומקציפים במהירות גבוהה במשך 4-5 דקות, או עד שנוצר מרנג יציב.
- מעבירים את המרנג לשק זילוף ומזלפים על גבי התבנית נשיקות בגודל בינוני. אופים במשך שעה, או עד שהנשיקות מתייבשות.
- מכינים את הקרם: שמים בקערת המיקסר עם בלון הקצפה את השמנת והמסקרפונה ומקציפים לקרם סמיך.
- מגררים את קליפת הלימון בפומפייה. שמים בקערה את פירות היער, הסוכר וגרידת הלימון ומערבבים בזהירות.
- מניחים על צלחות הגשה כמה כפות גדושות של הקרם, מפזרים מעל את שערות החלבה, נשיקות, פירות ועלי נענע ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-120 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מכינים את המרנג: שמים את החלבונים והסוכר בקערת המיקסר. מעבירים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (באן מרי). מחממים כ-10 דקות, תוך כדי טריפה מתמדת או עד שהסוכר נמס. מתקינים את בלון ההקצפה ומקציפים במהירות גבוהה במשך 4-5 דקות, או עד שנוצר מרנג יציב.
- מעבירים את המרנג לשק זילוף ומזלפים על גבי התבנית נשיקות בגודל בינוני. אופים במשך שעה, או עד שהנשיקות מתייבשות.
- מכינים את הקרם: שמים בקערת המיקסר עם בלון הקצפה את השמנת והמסקרפונה ומקציפים לקרם סמיך.
- מגררים את קליפת הלימון בפומפייה. שמים בקערה את פירות היער, הסוכר וגרידת הלימון ומערבבים בזהירות.
- מניחים על צלחות הגשה כמה כפות גדושות של הקרם, מפזרים מעל את שערות החלבה, נשיקות, פירות ועלי נענע ומגישים.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן