לא תאמינו כמה פשוט: פילה סלמון וברוקולי ב-10 דקות!
אין לכם הרבה זמן? קבלו מאיתנו מתכון מנצח שיסדר לכם את הפינה הזאת, מתכון לסלמון בטריאקי וברוקולי מאודה בכמה דקות הכנה
אין לכם הרבה זמן? קבלו מאיתנו מתכון מנצח שיסדר לכם את הפינה הזאת, מתכון לסלמון בטריאקי וברוקולי מאודה בכמה דקות הכנה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 261.0 קק״ל 522.1 קק״לפחמימות 11.3 גרם 22.5 גרםשומן 19.7 גרם 39.5 גרםנתרן 831.6 מ״ג 1663.2 מ״גחלבון 9.3 גרם 18.5 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 1.9 גרםשומן רווי 5.8 גרם 11.6 גרםכולסטרול 21.5 מ״ג 43.0 מ״גסידן 7.2 מ״ג 14.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 39.8 מ״ג 79.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות261
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 261.0 קק״ל 522.1 קק״לפחמימות 11.3 גרם 22.5 גרםשומן 19.7 גרם 39.5 גרםנתרן 831.6 מ״ג 1663.2 מ״גחלבון 9.3 גרם 18.5 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 1.9 גרםשומן רווי 5.8 גרם 11.6 גרםכולסטרול 21.5 מ״ג 43.0 מ״גסידן 7.2 מ״ג 14.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 39.8 מ״ג 79.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 261 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלמון
-
20 גרם חמאה
-
2 פרוסות פילה דג סלמון
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
2 כפיות רוטב טריאקי
-
1 חופן שומשום
ברוקולי
-
1 ראש ברוקולימפורק לפרחים
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחוןלפי הטעם
-
1 חופן שקדים פרוסים
אופן הכנה
- מחממים את החמאה במחבת.
- מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ומטגנים משני הצדדים במשך 2-3 דקות, עד שהדג מתחיל להיצרב. מברישים ברוטב טריאקי ומטגנים עוד דקה. מעבירים סנו סושי - צלחות מקנה סוכר טבעי ומפזרים מעל שומשום. לא שוטפים את המחבת.
- שמים את פרחי הברוקולי בקערה ושופכים מעל מים רותחים. חולטים את הברוקולי במשך כמה דקות ומסננים.
- מוסיפים את פרחי הברוקולי למחבת ומקפיצים במשך כמה דקות. מתבלים ומפזרים מעל שקדים פרוסים.
- מוסיפים את הברוקולי לצלחות של הסלמון ומגישים מיד בצלחות מקנה סוכר טבעי של סנו.
אופן הכנה
- מחממים את החמאה במחבת.
- מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ומטגנים משני הצדדים במשך 2-3 דקות, עד שהדג מתחיל להיצרב. מברישים ברוטב טריאקי ומטגנים עוד דקה. מעבירים סנו סושי - צלחות מקנה סוכר טבעי ומפזרים מעל שומשום. לא שוטפים את המחבת.
- שמים את פרחי הברוקולי בקערה ושופכים מעל מים רותחים. חולטים את הברוקולי במשך כמה דקות ומסננים.
- מוסיפים את פרחי הברוקולי למחבת ומקפיצים במשך כמה דקות. מתבלים ומפזרים מעל שקדים פרוסים.
- מוסיפים את הברוקולי לצלחות של הסלמון ומגישים מיד בצלחות מקנה סוכר טבעי של סנו.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
טעים מעולה תמשיכו לשלח מתקונים!!!!
איזה כייף. תודה שחזרת לספר לנו!