פרחי ברוקומיני וכרובית פריכים ברוטב סויה ודבש
נשנוש בריא או תוספת לארוחה: פרחי ברוקומיני וכרובית עטופים בביצה ופירורי לחם, שנאפים בתנור ומועברים למחבת לזיגוג מהיר ברוטב דבש וסויה מתקתק
נשנוש בריא או תוספת לארוחה: פרחי ברוקומיני וכרובית עטופים בביצה ופירורי לחם, שנאפים בתנור ומועברים למחבת לזיגוג מהיר ברוטב דבש וסויה מתקתק
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 343.0 קק״ל 1714.9 קק״לפחמימות 52.5 גרם 262.4 גרםסוכר 12.1 גרם 60.5 גרםשומן 6.3 גרם 31.6 גרםנתרן 1279.8 מ״ג 6398.8 מ״גחלבון 8.8 גרם 43.8 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 39.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 9.5 גרםכולסטרול 118.2 מ״ג 590.8 מ״גסידן 164.7 מ״ג 823.4 מ״גברזל 3.7 מ״ג 18.3 מ״גאשלגן 706.3 מ״ג 3531.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות343
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 343.0 קק״ל 1714.9 קק״לפחמימות 52.5 גרם 262.4 גרםסוכר 12.1 גרם 60.5 גרםשומן 6.3 גרם 31.6 גרםנתרן 1279.8 מ״ג 6398.8 מ״גחלבון 8.8 גרם 43.8 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 39.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 9.5 גרםכולסטרול 118.2 מ״ג 590.8 מ״גסידן 164.7 מ״ג 823.4 מ״גברזל 3.7 מ״ג 18.3 מ״גאשלגן 706.3 מ״ג 3531.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 4.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 343 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
ירקות
-
1 שקית ברוקומיני
-
1 כרובית בינוניתמפורקת לפרחים
-
2 ביצים L
-
2 כפות רוטב סויה קלאסי קנור
-
2 כוסות פירורי לחם מלאים
זיגוג
-
2 כפות דבש
-
3 שיני שוםכתושות
-
2 כפות רוטב סויה קלאסי קנור
-
1/2 כוס מים
-
2 כפיות קורנפלור
הגשה
אופן הכנה
- מחמים תנור לחום של 180 מעלות.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומתיזים עליו תרסיס שמן.
- מערבבים בקערה את הביצים ואת רוטב הסויה ובקערה רחבה נפרדת שמים את פירורי הלחם.
- טובלים את פרחי הברוקומיני והכרובית בבלילת הביצים, מנערים את העודפים, מגלגלים בפירורי הלחם ומסדרים על גבי התבנית.
- אופים את פרחי הברוקומיני והכרובית בתנור במשך כ-20 דקות או עד להזהבה קלה.
- שמים בקערה את הדבש, השום והסויה ומערבבים. מוסיפים את המים והקורנפלור וטורפים עד שאין גושים.
- יוצקים את הרוטב למחבת ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-1-2 דקות, עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
- מעבירים את הירקות האפויים לתוך הרוטב, מקפיצים ומזגגים.
- מפזרים שומשום ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחמים תנור לחום של 180 מעלות.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומתיזים עליו תרסיס שמן.
- מערבבים בקערה את הביצים ואת רוטב הסויה ובקערה רחבה נפרדת שמים את פירורי הלחם.
- טובלים את פרחי הברוקומיני והכרובית בבלילת הביצים, מנערים את העודפים, מגלגלים בפירורי הלחם ומסדרים על גבי התבנית.
- אופים את פרחי הברוקומיני והכרובית בתנור במשך כ-20 דקות או עד להזהבה קלה.
- שמים בקערה את הדבש, השום והסויה ומערבבים. מוסיפים את המים והקורנפלור וטורפים עד שאין גושים.
- יוצקים את הרוטב למחבת ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-1-2 דקות, עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
- מעבירים את הירקות האפויים לתוך הרוטב, מקפיצים ומזגגים.
- מפזרים שומשום ומגישים מיד.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן