תבשיל קארי ירוק עם עוף וירקות

איילת הירשמן מכינה תבשיל קארי ירוק עם עוף וירקות - מנה מהמטבח התאילנדי עם חלב קוקוס והמון כוסברה. אל תשכחו להכין אורז לבן לרוטב
איילת הירשמן מכינה תבשיל קארי ירוק עם עוף וירקות - מנה מהמטבח התאילנדי עם חלב קוקוס והמון כוסברה. אל תשכחו להכין אורז לבן לרוטב
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    556
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 556.4 קק״ל 2225.8 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 100.0 גרם
    שומן 33.1 גרם 132.3 גרם
    נתרן 1021.7 מ״ג 4087.0 מ״ג
    חלבון 37.5 גרם 150.1 גרם
    סיבים תזונתיים 9.9 גרם 39.7 גרם
    שומן רווי 22.7 גרם 90.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 105.8 מ״ג 423.0 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 1235.8 מ״ג 4943.3 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    556
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 556.4 קק״ל 2225.8 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 100.0 גרם
    שומן 33.1 גרם 132.3 גרם
    נתרן 1021.7 מ״ג 4087.0 מ״ג
    חלבון 37.5 גרם 150.1 גרם
    סיבים תזונתיים 9.9 גרם 39.7 גרם
    שומן רווי 22.7 גרם 90.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 105.8 מ״ג 423.0 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 1235.8 מ״ג 4943.3 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
איילת הירשמן
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולפים את הגזר וחותכים למקלונים באורך 4 ס”מ.
  2. חותכים את הפטריות לפרוסות דקות ומפרידים את הכרובית לפרחים. קוצצים דק את הכוסברה.
  3. על קרש חיתוך חותכים את הפרגיות לפרוסות בעובי 3-2 ס”מ.
  4. מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את הגזר, הכרובית והפטריות ומטגנים תוך ערבוב על להבה גבוהה כ-5 דקות, עד שהם מתחילים להזהיב אבל לא נחרכים.
  5. מסיטים את הירקות לצד, מוסיפים את נתחי הפרגיות ומטגנים על להבה גבוהה 1-2 דקות, תוך ערבוב וקרצוף תחתית הסיר בכף עץ, עד שהן מזהיבות קצת.
  6. מוסיפים את מחית הקארי, מערבבים בכף עץ ומטגנים יחד כדקה.
  7. מוסיפים חלב קוקוס, מים, רוטב סויה ורוטב צ’ילי המתוק. מביאים לרתיחה ומנמיכים מיד את הלהבה לבינונית, כך שהבישול יהיה בבעבוע עדין אך לא ברתיחה, כ-10 דקות.
  8. מכבים את האש, מוסיפים את הכוסברה ומערבבים. מגישים לצד אורז לבן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבשיל קארי ירוק עם עוף וירקות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Daniela Amrusi

    מתכון מושלם.. יצא מדהים ! רק חשוב לציין במרכיבי המתכון שצריך גם חלב קוקוס. זה מצוין רק בסרטון ובהוראות ההכנה.

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אמיר

    תשימו לב שהכמויות שמצוינות בוידאו שונות מהכמויות שבכתב.

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה, נבדוק זאת ויתוקן בהתאם.

    Avatar
    מערכת Foody

    תודה רבה על ההערה. שמחים לשמוע שאהבת ((:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות