באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

קוסקוס צהוב עם קציצות סלמון ועשבי תיבול

ארוחת שישי ביתית טעימה ומזינה שמכינים בפחות משעה במכשיר אחד: בואו לראות כיצד מכינים קוסקוס צהוב עם קציצות סלמון ועשבי תיבול
ארוחת שישי ביתית טעימה ומזינה שמכינים בפחות משעה במכשיר אחד: בואו לראות כיצד מכינים קוסקוס צהוב עם קציצות סלמון ועשבי תיבול
  • Ninja
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    653
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 652.9 קק״ל 2611.7 קק״ל
    פחמימות 72.2 גרם 288.9 גרם
    שומן 23.9 גרם 95.6 גרם
    נתרן 700.7 מ״ג 2802.6 מ״ג
    חלבון 38.2 גרם 152.7 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 35.9 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 38.8 מ״ג 155.2 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 212.2 מ״ג 848.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    653
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 652.9 קק״ל 2611.7 קק״ל
    פחמימות 72.2 גרם 288.9 גרם
    שומן 23.9 גרם 95.6 גרם
    נתרן 700.7 מ״ג 2802.6 מ״ג
    חלבון 38.2 גרם 152.7 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 35.9 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 38.8 מ״ג 155.2 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 212.2 מ״ג 848.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
Ninja
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קוסקוס

קציצות סלמון


אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: קוצצים דק מאוד את הבצל ועשבי התיבול. חשוב שהבצל יהיה קצוץ לקוביות קטנות.
  2. מערבבים בקערה את כל מצרכי הקציצות.
  3. מניחים את הסיר הקרמי בתוך המכשיר ומעליו שמים את סלסלת cook and crisp.
  4. מעבירים לתכנית בישול/צריבה למשך 30 דקות ולוחצים על התחל. מאפשרים לסיר לעבוד במשך 5 דקות עד שהוא מתחמם. להוסיף טמפרטורה.
  5. בינתיים יוצרים קציצות עם ידיים משומנות.
  6. פותחים את המכסה, מניחים את הקציצות בתוך הסלסלה וסוגרים. ממתינים 5-7 דקות ופותחים. בודקים אם הקציצות במידת העשייה האהובה עליכם (ניתן לאכול אותן גם כשהן מדיום) ואם לא, אפשר להפוך אותן, לסגור את המכסה ולהמשיך לצרוב עוד 5 דקות עד שמגיעים להזהבה שאוהבים.
  7. מוציאים את הסלסלה החוצה (משאירים את הסיר הקרמי בפנים).
  8. מכינים את הקוסקוס: מניחים בתוך הסיר את כל מצרכי הקוסקוס, כולל המים הרותחים, ומערבבים היטב.
  9. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
  10. מפעילים למשך דקה ואז ממתינים 5 דקות במצב שמירת חום. משחררים את לחץ האויר למעלה ומגישים עם הקציצות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוסקוס צהוב עם קציצות סלמון ועשבי תיבול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות