גן החיות של יונית – קיפוד לחם גבינות לאירוח מושלם
מחפשים מנה קלה להכנה שתקצור מלא מחמאות באירוח הבא שלכם? קיפוד לחם גבינות מושלם לאירוח – מנה מרשימה ומגרה שכל אחד יאהב. בוצעים חתיכה ומתענגים ביחד
מחפשים מנה קלה להכנה שתקצור מלא מחמאות באירוח הבא שלכם? קיפוד לחם גבינות מושלם לאירוח – מנה מרשימה ומגרה שכל אחד יאהב. בוצעים חתיכה ומתענגים ביחד
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 416.4 קק״ל 1665.7 קק״לפחמימות 6.7 גרם 26.8 גרםשומן 36.1 גרם 144.3 גרםנתרן 440.1 מ״ג 1760.4 מ״גחלבון 20.2 גרם 80.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.1 גרםשומן רווי 20.9 גרם 83.4 גרםכולסטרול 98.7 מ״ג 394.6 מ״גסידן 480.4 מ״ג 1921.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 132.3 מ״ג 529.2 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 11.9 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות416
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 416.4 קק״ל 1665.7 קק״לפחמימות 6.7 גרם 26.8 גרםשומן 36.1 גרם 144.3 גרםנתרן 440.1 מ״ג 1760.4 מ״גחלבון 20.2 גרם 80.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.1 גרםשומן רווי 20.9 גרם 83.4 גרםכולסטרול 98.7 מ״ג 394.6 מ״גסידן 480.4 מ״ג 1921.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 132.3 מ״ג 529.2 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 11.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 416 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לחם
-
1 לחם לבן עגול בינוני
-
50 גרם חמאה
-
1 כף אריסה
-
150 גרם גבינת גאודה
-
150 גרם גבינת צ’דר כתום
-
2 גבעולי בצל ירוק
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- ממיסים את החמאה במיקרוגל במשך 30 שניות.
- מגרדים את שני סוגי הגבינות בפומפייה. קוצצים את הבצל הירוק לרצועות דקות.
- בעזרת סכין לחם משוננת חותכים 3 חתכי רוחב בכיכר, אך לא חיתוך סופי, כך שמשאירים 1 ס”מ בתחתית - הפרוסות נשארות מחוברות לתחתית. מבצעים 3 חתכי אורך באופן דומה - נוצרת רשת של קוביות לחם שמחוברות לתחתית, בעוד הכיכר נשארת עגולה.
- מניחים את הכיכר על התבנית ומברישים את קוביות הלחם בחמאה. מומלץ להבריש גם את החלק הפנימי (הרך של הלחם). מורחים את האריסה בין קוביות הלחם.
- מפזרים בין קוביות הלחם את הגבינות והבצל הירוק.
- אופים כ-20 דקות, או עד שהגבינות נמסות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- ממיסים את החמאה במיקרוגל במשך 30 שניות.
- מגרדים את שני סוגי הגבינות בפומפייה. קוצצים את הבצל הירוק לרצועות דקות.
- בעזרת סכין לחם משוננת חותכים 3 חתכי רוחב בכיכר, אך לא חיתוך סופי, כך שמשאירים 1 ס”מ בתחתית - הפרוסות נשארות מחוברות לתחתית. מבצעים 3 חתכי אורך באופן דומה - נוצרת רשת של קוביות לחם שמחוברות לתחתית, בעוד הכיכר נשארת עגולה.
- מניחים את הכיכר על התבנית ומברישים את קוביות הלחם בחמאה. מומלץ להבריש גם את החלק הפנימי (הרך של הלחם). מורחים את האריסה בין קוביות הלחם.
- מפזרים בין קוביות הלחם את הגבינות והבצל הירוק.
- אופים כ-20 דקות, או עד שהגבינות נמסות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
מנה ממש קלה
מתכון מעולה
ואוווו נטרף ברגע! מדהים תודה