קיצי, קליל והכי טעים: ספרינג רול במילוי עוף וירקות עם רוטב מושלם
ספרינג רול עם עוף ושלל ירקות ועשבי תיבול עם הרוטב המושלם, במתכון שעליו תוכלו עוד לאלתר ולהוסיף מה שאתם אוהבים
ספרינג רול עם עוף ושלל ירקות ועשבי תיבול עם הרוטב המושלם, במתכון שעליו תוכלו עוד לאלתר ולהוסיף מה שאתם אוהבים
- תומר אומנסקי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 285.1 קק״ל 1710.3 קק״לפחמימות 26.6 גרם 159.3 גרםשומן 8.7 גרם 52.1 גרםנתרן 524.1 מ״ג 3144.3 מ״גחלבון 6.6 גרם 39.8 גרםסיבים תזונתיים 7.1 גרם 42.5 גרםשומן רווי 3.3 גרם 19.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 84.9 מ״ג 509.6 מ״גברזל 1.7 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 655.8 מ״ג 3934.9 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות285
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 285.1 קק״ל 1710.3 קק״לפחמימות 26.6 גרם 159.3 גרםשומן 8.7 גרם 52.1 גרםנתרן 524.1 מ״ג 3144.3 מ״גחלבון 6.6 גרם 39.8 גרםסיבים תזונתיים 7.1 גרם 42.5 גרםשומן רווי 3.3 גרם 19.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 84.9 מ״ג 509.6 מ״גברזל 1.7 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 655.8 מ״ג 3934.9 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.6 מ״גסגור
רול אביבי: בין אם בסגנון סיני, וויאטנמי או אינדונזי, הספרינג רול הוא מאכל שרק הולך וצובר פופולריות. חשוב לזכור שהדרך הזו לגלגל אותו ולעטוף בו ירקות טריים ועוף היא הדרך המקורית! אז עזבו בורקס דפי אורז ותכינו לכם קצת מהדבר האמיתי! הכי מרענן וטעים שיש.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 285 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
ספרינגרולס
-
1 חבילה דפי אורזמזרח מערב'מזרח ומערב'
-
1 יחידה חזה עוף שלםמבושל
-
1/2 כרוב לבן בינוני
-
2 גזרים בינונייםמגורר
-
1 פלפל אדום בינוני
-
1 פלפל צהוב בינוני
-
1 מלפפון ירוק בינוני
-
12 עלי נענע
-
12 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- מבשלים במים חזה עוף, מצננים ומפרקים לחתיכות קטנות
- פורסים את הכרוב הלבן ומגררים את הגזר.
- מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל החומרים יחד בעזרת מטרפה וטועמים, לתיקון טעמים.
- בקערה מניחים כרוב, גזר ועוף ומערבבים יחד עם הרוטב.
- לוקחים את דפי האורז, בכל פעם דף אחד, טובלים במים עד לריכוך.
- מעבירים את דף האורז למשטח עבודה, מניחים את הירקות והעלים ומעל כף יפה של סלט העוף.
- מגלגלים את דפי האורז לגליל.
- מגישים לצד רוטב חמאת הבוטנים וסויה עם צ’ילי.
אופן הכנה
- מבשלים במים חזה עוף, מצננים ומפרקים לחתיכות קטנות
- פורסים את הכרוב הלבן ומגררים את הגזר.
- מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל החומרים יחד בעזרת מטרפה וטועמים, לתיקון טעמים.
- בקערה מניחים כרוב, גזר ועוף ומערבבים יחד עם הרוטב.
- לוקחים את דפי האורז, בכל פעם דף אחד, טובלים במים עד לריכוך.
- מעבירים את דף האורז למשטח עבודה, מניחים את הירקות והעלים ומעל כף יפה של סלט העוף.
- מגלגלים את דפי האורז לגליל.
- מגישים לצד רוטב חמאת הבוטנים וסויה עם צ’ילי.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן