תראו כמה יופי: סוכריות רביולי במילוי גבינות של שרית נובק
כפית אחת מהתבלין הזהוב המשגע הזה תעשה את ההבדל - סוכריות רביולי כורכום צהבהב במילוי גבינות עשירות ברוטב שמן זית ושום. עונג צרוף!
כפית אחת מהתבלין הזהוב המשגע הזה תעשה את ההבדל - סוכריות רביולי כורכום צהבהב במילוי גבינות עשירות ברוטב שמן זית ושום. עונג צרוף!
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 66.7 קק״ל 3333.9 קק״לפחמימות 5.0 גרם 248.4 גרםשומן 4.2 גרם 208.3 גרםנתרן 57.6 מ״ג 2878.3 מ״גחלבון 2.5 גרם 125.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 2.5 גרםשומן רווי 1.7 גרם 86.2 גרםכולסטרול 20.1 מ״ג 1006.4 מ״גסידן 30.5 מ״ג 1526.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 10.3 מ״ג 514.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 45 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות67
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 66.7 קק״ל 3333.9 קק״לפחמימות 5.0 גרם 248.4 גרםשומן 4.2 גרם 208.3 גרםנתרן 57.6 מ״ג 2878.3 מ״גחלבון 2.5 גרם 125.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 2.5 גרםשומן רווי 1.7 גרם 86.2 גרםכולסטרול 20.1 מ״ג 1006.4 מ״גסידן 30.5 מ״ג 1526.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 10.3 מ״ג 514.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 67 | כמות מנות 50 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מלית
-
200 גרם גבינת שמנת
-
100 גרם גבינת מוצרלה
-
100 גרם גבינת פרמזן
-
3 כפות פטרוזיליהקצוצה
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
רוטב
-
1/3 כוס שמן זית
-
5 שיני שוםשבורות
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
1 כף פטרוזיליהקצוצה
הגשה
-
חופן גבינת פרמזן
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, המלח, הכורכום, שמן הזית והביצים ומעבדים עד שמתקבל כדור בצק אחיד.
- מכניסים את הבצק לסנו סושי - שקיות זיפר עם סליידר M ומשטחים אותו בתוך השקית.
- טיפ: בעזרת שיפוד מחלקים את הבצק לרבעים כשהוא בתוך השקית. כך לאחר הקירור יהיה קל לשלוף בכל פעם בדיוק את הכמות הנדרשת לרידוד.
- מניחים את הבצק במקרר למנוחה למשך חצי שעה. (אם רוצים בצק מקושט בעיגולים שחורים כמו בתמונה, צובעים רבע מהבצק עם חצי כפית אבץ שחור).
- מכינים את המלית: מערבבים היטב את גבינת השמנת, גבינת הפרמזן, גבינת המוצרלה, הפטרוזיליה הקצוצה, המלח והפלפל.
- מרדדים את הבצק לעלה דק במכונת פסטה (עד לדרגה 5-6) ומניחים יריעת בצק על משטח מקומח קלות.
- מכניסים את תערובת הגבינות לשקית זילוף, מזלפים פס בשולי הבצק, משאירים 2 ס”מ ריקים מכל צד.
- מגלגלים את הבצק מעל המילוי, מרטיבים פס במים לסגירה, מהדקים וצובטים את הקצוות לצורת סוכריה.
- מרתיחים מים בסיר גדול וממליחים אותם.
- מכינים את הרוטב: שופכים שמן זית למחבת ומוסיפים שום. מחממים ומטגנים עד שהשום מתרכך ומתחיל להזהיב.
- מוסיפים את המלח, הפלפל והפטרוזיליה הקצוצה.
- מכניסים את סוכריות הפסטה למים הרותחים עד שהן צפות ומוציאים אותן מיד לתוך מחבת הרוטב.
- מפזרים מלח גס ופרמזן מעל ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, המלח, הכורכום, שמן הזית והביצים ומעבדים עד שמתקבל כדור בצק אחיד.
- מכניסים את הבצק לסנו סושי - שקיות זיפר עם סליידר M ומשטחים אותו בתוך השקית.
- טיפ: בעזרת שיפוד מחלקים את הבצק לרבעים כשהוא בתוך השקית. כך לאחר הקירור יהיה קל לשלוף בכל פעם בדיוק את הכמות הנדרשת לרידוד.
- מניחים את הבצק במקרר למנוחה למשך חצי שעה. (אם רוצים בצק מקושט בעיגולים שחורים כמו בתמונה, צובעים רבע מהבצק עם חצי כפית אבץ שחור).
- מכינים את המלית: מערבבים היטב את גבינת השמנת, גבינת הפרמזן, גבינת המוצרלה, הפטרוזיליה הקצוצה, המלח והפלפל.
- מרדדים את הבצק לעלה דק במכונת פסטה (עד לדרגה 5-6) ומניחים יריעת בצק על משטח מקומח קלות.
- מכניסים את תערובת הגבינות לשקית זילוף, מזלפים פס בשולי הבצק, משאירים 2 ס”מ ריקים מכל צד.
- מגלגלים את הבצק מעל המילוי, מרטיבים פס במים לסגירה, מהדקים וצובטים את הקצוות לצורת סוכריה.
- מרתיחים מים בסיר גדול וממליחים אותם.
- מכינים את הרוטב: שופכים שמן זית למחבת ומוסיפים שום. מחממים ומטגנים עד שהשום מתרכך ומתחיל להזהיב.
- מוסיפים את המלח, הפלפל והפטרוזיליה הקצוצה.
- מכניסים את סוכריות הפסטה למים הרותחים עד שהן צפות ומוציאים אותן מיד לתוך מחבת הרוטב.
- מפזרים מלח גס ופרמזן מעל ומגישים מיד.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן