פילוט
0:53
שחר וואנג מציג: כדורי סושי באיזון הנכון וטיפ להכנה ברמה גבוהה
כדורי הסושי הטובים ביותר צריכים שילוב מושלם בין חמיצות, מתיקות ומליחות - בשביל זה יש את המירין! קבלו טיפ ומתכון מנצחים
4:31
פתיח מושלם לארוחת החג: קרפצ’יו דג של מסעדת “בסטה”
הבסטה היא מסעדת הכתר של שוק הכרמל אשר דוגלת בפרודוקטים האיכותיים והטריים ביותר. בפרק הזה נלמד להכין קרפצ'יו דג - מנת פתיחה אהובה בהשראת המתכון של מסעדת 'בסטה'
קרפ סופלה עם הדרים וקוואנטרו
מתכון צרפתי קלאסי שהוא סוג של פטנט! מאפשר לכם להכין סופלה מבלי החשש מצניחתו הבלתי נמנעת. הקרפ עוטף את הסופלה, שומר עליו ונותן לו עוד מימד של טעם ופריכות