איך להכין חריימה סלמון?
1. כותשים 4 שיני שום ומגררים 2 עגבניות (שומרים את המיץ שלהן).
2. קוצצים צרור פטרוזיליה וצרור כוסברה. חותכים 1 לימון קטן לרבעים.
3. בקערה מערבבים 1 כוס מים, עם 1 קופסת רסק עגבניות, 1/2 כפית פלפל שחור, 1 כף פפריקה מתוקה, 1 כפית פפריקה חריפה ו-1 כפית מלח דק.
4. בסיר רחב מטגנים שום עם 6 פלפלים יבשים מתוקים ו-6 פלפלים יבשים חריפים - עד להזהבת השום.
5. מוסיפים את העגבניות המגוררות עם המיץ ומביאים לרתיחה.
6. מעל הרוטב מניחים 4 יחידות סטייק סלמון, מפזרים מעליהן את עשבי התיבול, מכסים ומבשלים כ-20 דקות.
7. מרטיבים את הנתחים מדי פעם. מכבים ומגישים עם חתיכת לימון.
למתכון חריימה סלמון לחצו כאן >>
2. קוצצים צרור פטרוזיליה וצרור כוסברה. חותכים 1 לימון קטן לרבעים.
3. בקערה מערבבים 1 כוס מים, עם 1 קופסת רסק עגבניות, 1/2 כפית פלפל שחור, 1 כף פפריקה מתוקה, 1 כפית פפריקה חריפה ו-1 כפית מלח דק.
4. בסיר רחב מטגנים שום עם 6 פלפלים יבשים מתוקים ו-6 פלפלים יבשים חריפים - עד להזהבת השום.
5. מוסיפים את העגבניות המגוררות עם המיץ ומביאים לרתיחה.
6. מעל הרוטב מניחים 4 יחידות סטייק סלמון, מפזרים מעליהן את עשבי התיבול, מכסים ומבשלים כ-20 דקות.
7. מרטיבים את הנתחים מדי פעם. מכבים ומגישים עם חתיכת לימון.
למתכון חריימה סלמון לחצו כאן >>