איך להפשיר בשר מהר?
יש שלוש שיטות נפוצות להפשיר בשר מהר:
• במיקרוגל בתוך כלי מתאים (לוקח כ-10-15 דקות).
• בקערה, תחת זרם מים חמים מהברז, כשהבשר בתוך שקית אטומה (לוקח כ-15 דקות).
• בתוך קערת מים קרים בשקית אטומה (לוקח כ-45 דקות).
לכל הטריקים והסודות להפשרת בשר לחצו כאן >>
• במיקרוגל בתוך כלי מתאים (לוקח כ-10-15 דקות).
• בקערה, תחת זרם מים חמים מהברז, כשהבשר בתוך שקית אטומה (לוקח כ-15 דקות).
• בתוך קערת מים קרים בשקית אטומה (לוקח כ-45 דקות).
לכל הטריקים והסודות להפשרת בשר לחצו כאן >>