איך מכינים חמאת שום?
הכנת חמאת שום היא תהליך מאוד פשוט:
1. פותחים חבילת חמאה רגילה.
2. מועכים את החמאה היטב בתוך קערה.
3. בתנור אופים ראש שום שלם עד שהוא אפוי ורך. כאשר הוא מוכן מוצאים אותו ונותנים לו להתקרר.
4. מוציאים את השום מתוך ראשי השום אל תוך קערת החמאה.
5. מוסיפים לחמאה ולשום גם עשבי תיבול במידה ורוצים, כמו פטרוזיליה לדוגמה.
6. מוסיפים מעט מלח.
7. מערבבים היטב
8. מעבירים את התערובת לכלי אטום ומעבירים למקרר.
1. פותחים חבילת חמאה רגילה.
2. מועכים את החמאה היטב בתוך קערה.
3. בתנור אופים ראש שום שלם עד שהוא אפוי ורך. כאשר הוא מוכן מוצאים אותו ונותנים לו להתקרר.
4. מוציאים את השום מתוך ראשי השום אל תוך קערת החמאה.
5. מוסיפים לחמאה ולשום גם עשבי תיבול במידה ורוצים, כמו פטרוזיליה לדוגמה.
6. מוסיפים מעט מלח.
7. מערבבים היטב
8. מעבירים את התערובת לכלי אטום ומעבירים למקרר.