איך מכינים לאבנה?
1. מערבבים 1.5 ליטר יוגורט לשתייה ו-1 כף מלח.
2. מעבירים לחיתול בד וקושרים על הברז, מעל הכיור.
3. משאירים 12 שעות לפחות, כדי להגיר את כל הנוזלים.
4. מוציאים, מגישים עם שמן זית, זעתר או סומק.
למתכון לגבינת לאבנה ביתית בקלי קלות, לחצו כאן >>
2. מעבירים לחיתול בד וקושרים על הברז, מעל הכיור.
3. משאירים 12 שעות לפחות, כדי להגיר את כל הנוזלים.
4. מוציאים, מגישים עם שמן זית, זעתר או סומק.
למתכון לגבינת לאבנה ביתית בקלי קלות, לחצו כאן >>