1

איך מכינים קובה אדומה?

FOODY עונים על שאלות
1 תשובות
0 הצבעות
1
1. להכנת המילוי: מערבבים בקערה 1/4 קילו עוף טחון (אפשר גם הודו או בקר), בצל אחד קצוץ דק, 2 כפות פטרוזיליה קצוצה ו-1 קורט פלפל שחור טחון.
2. להכנת הקובה: מערבבים בקערה 2 כפוסות סולת, 1 כפית מלח דק וכף שמן קלונה עם כוס מים עד לקבלת מרקם בצק רך.
3. מגלגלים מהבצק כדור קטן (בגודל כדור פינג פונג), בוצעים באמצע, מכניסים מעט מהמילוי, סוגרים ומגלגלים לכדור.
4. להכנת המרק: בסיר גדול מחממים 2 כפות שמן קנולה, מטגנים בצל קטן, מוסיפים כף רסק עגבניות ו-1 ליטר מים בטמפרטורת החדר (כמות המים צריכה להיות יותר מחצי הסיר) - מביאים לרתיחה.
5. מוסיפים לסיר סלק גדול קצוץ או מגורר, 2 גבעולי סלרי, 1/2 שורש סלרי קטן קצוץ, 1/4 כפית פפריקה מתוקה, מיץ לימון (מ-1/2 לימון), 1 כף סוכר ו-1 כף אבקת מרק עוף.
6 כשהמים רותחים מוסיפים את הקובות אחת אחת ובזהירות למרק.
7. מבשלים 15 דקות ללא מכסה תוך ערבוב עדין, כשהקובות צפות למעלה סוגרים את המכסה ומבשלים 20 דקות נוספות על אש נמוכה.

למתכון מוצלח ביותר של קובה סלק, לחצו כאן >>

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

שאלות קשורות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות