1

האם חייבים להפשיר ירקות קפואים?

FOODY עונים על שאלות
1 תשובות
0 הצבעות
1
רבים נוהגים להפשיר ירקות קפואים לפני הבישול. אבל למען האמת, מומלץ לא להפשיר ירקות קפואים.
בחלק גדול מהמקרים, הפשרה אפילו פוגעת במרקם ובטעמם של הירקות.
הדבר הנכון לעשות הוא לבשל ישר מהמקפיא את הירקות, זאת כדי לשמר את כל המרכיבים התזונתיים הקיימים בהם (סיבים, ויטמינים, מינרלים ועוד).

מספר המלצות נוספות:
כרובית קפואה, אפונה קפואה ותירס - הוציאו אותם לטמפרטורת החדר לזמן קצר לפני הבישול - ולאחר מכן אתם מוזמנים פשוט לבשל אותם.
תרד קפוא - מומלץ להפשיר אותו במקרר או במסננת הנמצאת בטמפרטורת החדר. רק כך הוא ישמור על המרקם שלו וגם על טעמו.
רוצים להפוך ירקות קפואים לירקות צלויים בתנור?
1. העבירו ירקות קפואים, הישר מהשקית (גזר, ברוקולי, כרובית, ועוד) לתבנית אפייה.
2. יש לרפד את התבנית בנייר אפייה, המשומן בתרסיס שמן זית.
3. ניתן לפזר מעל הירקות קורט מלח ופלפל.
4. חממו מראש תנור לחום של 220 מעלות והכניסו את התבנית ל-20 דקות.
5. לאחר 20 דקות ערבבו את הירקות והכניסו לתנור ל-20 דקות נוספות.

למתכון לתבשיל חומוס בלימון וירוקים, לחצו כאן >>

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

שאלות קשורות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות