איך להפשיר בשר טחון מהר?
קיימות שלוש שיטות להפשרה מהירה של בשר טחון:
1. במיקרוגל - להוציא את הבשר הטחון מהשקית ולהכניס לכלי מתאים למיקרוגל ולהפעיל למשך 15 דקות על אופציית הפשרה - ל-500 גרם בשר טחון.
2. בקערת מים קרים - להכניס את הבשר הטחון לשקית אטומה לתוך קערה עם מים קרים למשך 45 דקות - ל-500 גרם בשר טחון.
3. תחת מים חמים מהברז - להכניס את הבשר הטחון לשקית אטומה ולתת למים החמים לזרום למשך 15 דקות - ל-500 גרם בשר טחון.
לכל הסודות והטריקים להפשרת בשר, לחצו כאן >>
1. במיקרוגל - להוציא את הבשר הטחון מהשקית ולהכניס לכלי מתאים למיקרוגל ולהפעיל למשך 15 דקות על אופציית הפשרה - ל-500 גרם בשר טחון.
2. בקערת מים קרים - להכניס את הבשר הטחון לשקית אטומה לתוך קערה עם מים קרים למשך 45 דקות - ל-500 גרם בשר טחון.
3. תחת מים חמים מהברז - להכניס את הבשר הטחון לשקית אטומה ולתת למים החמים לזרום למשך 15 דקות - ל-500 גרם בשר טחון.
לכל הסודות והטריקים להפשרת בשר, לחצו כאן >>