1

איך מכינים חומוס ביתי?

FOODY עונים על שאלות
1 תשובות
0 הצבעות
1
1. ממלאים קערת מים גדולה עם הרבה מים.
2. משרים 2 כוסות גרגרי החומוס למשך לילה.
3. מסננים את הגרגרים מהמים ומשרים אותם במים חדשים למשך 3-4 שעות נוספות או יותר.
4. מסננים שוב את גרגרי החומוס ומעבירים אותם לסיר גדול מלא במים.
5. מוסיפים 2 שיני שום ו-1 כף מלח, שמים על האש, מבשלים ומביאים לרתיחה.
6. מבשלים ברתיחה עדינה עד ריכוך מלא של הגרגרים.
7. מצננים לטמפרטורת החדר ושומרים את מי הבישול.
8. מעבירים את גרגרי החומוס ביחד עם מי הבישול למעבד מזון - וטוחנים כ-2-5 דקות עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
9. מוסיפים 1 כוס טחינה גולמית, ו-1/3 כפית כמון טחון.
10. מערבבים את הכל ביחד, טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.

לטיפים נוספים ומתכון של חומוס ביתי מושלם, לחצו כאן >>

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

שאלות קשורות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות