איך מכינים לזניה מהירה?
1. מערבבים 100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת בפומפייה, גביע קוטג', 250 גבינת ריקוטה וגבינת פטה עם 3 ביצים גדולות.
2. מוסיפים לתערובת 3 כפות קמח לבן, מלח ופלפל.
3. על תבנית פיירקס מלבנית מורחים 2-3 כפות רוטב עגבניות מוכן.
4. מעל הרוטב מניחים שכבה אחידה של עלי לזניה.
5. מעל העלים שמים 1/3 מתערובת הגבינות ומעליה 1/3 מכמות רוטב העגבניות ומפזרים עלי בזיליקום.
6. חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות מעל מורחים את רוטב העגבניות נשאר.
7. מעל הרוטב מפזרים 50 גר' גבינת מוצרלה.
8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים 35-45 דקות עד שפסטה מבושלת.
למתכון נוסף ללזניה מהירה ומוצלחת, לחצו כאן >>
2. מוסיפים לתערובת 3 כפות קמח לבן, מלח ופלפל.
3. על תבנית פיירקס מלבנית מורחים 2-3 כפות רוטב עגבניות מוכן.
4. מעל הרוטב מניחים שכבה אחידה של עלי לזניה.
5. מעל העלים שמים 1/3 מתערובת הגבינות ומעליה 1/3 מכמות רוטב העגבניות ומפזרים עלי בזיליקום.
6. חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות מעל מורחים את רוטב העגבניות נשאר.
7. מעל הרוטב מפזרים 50 גר' גבינת מוצרלה.
8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים 35-45 דקות עד שפסטה מבושלת.
למתכון נוסף ללזניה מהירה ומוצלחת, לחצו כאן >>