1

איך מכינים מוס לימון מהיר?

FOODY עונים על שאלות
1 תשובות
0 הצבעות
1
1. להכנת המוס: מחממים בסיר בן מארי 1/2 כוס מיץ לימון סחוט. 1 גרידת לימון בינוני, 1/2 כוס סוכר לבן, 100 גרם חמאה תוך ערבוב מתמיד עד שהחמאה נמסה. מצננים לטמפרטורת החדר.
2. טורפים 2 ביצים בקערה נפרדת ומוסיפים לאט לתוך תערובת המוס תוך כדי ערבוב והשוואת טמפרטורות בין התערובות.
3. מחזירים את הקערה עם התערובת לבן מארי ומשיכים לטרוף את התערובות עד שהכל מסמיך (לא להביא לרתיחה).
4. מסירים מהאש ומצצנים את הסיר בתוך קערת מי קרח (להיזהר שלא יכנסו מים לסיר) ולערבב עד הטמפרטורה יורדת לטמפרטורת החדר. מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות.
5. להכנת הקצפת: מקציפים מיכל שמנת מתוקה 38% של יוטבתה וכף אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
6. מערבבים את הקצפת עם קרם הלימון הקר עד לאיחוד.
7. מרכיבים את המנה: מוזגים לכוסות אישיות מוס לימון, עד חצי הגובה, מפזרים מעט פירות יער ומכסים בכמות נוספת של מוס ומקשטים בשברי מרנג או עוגיות שקדים.

למתכון נוסף של מוס לימון בכוסות, לחצו כאן >>

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

שאלות קשורות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות