איך מכינים מטבוחה מהירה?
1. חולטים 10 עגבניות גדולות במים רותחים ומקלפים את הקליפות.
2. קוצצים את העגבניות במעבד מזון לחתיכות גסות או עם סכין.
3. קוצצים לחתיכות קטנות 2 יחידות פלפל צ'ילי אדום קטן ו-6 שיני שום.
4. בסיר רחב מחממים 1/3 כוס שמן זית ומטגנים את השום והפלפל החריף כ-60 שניות.
5. מוסיפים את העגבניות ומטגנים כ-20 דקות עד שהנוזלים מתאדים.
6. מוסיפים 1 כפית סוכר, 1 כפית מלח ומבשלים 10 דקות נוספות.
7. מצננים ומגישים.
למתכון למטבוחה מהירה לחצו כאן >>
2. קוצצים את העגבניות במעבד מזון לחתיכות גסות או עם סכין.
3. קוצצים לחתיכות קטנות 2 יחידות פלפל צ'ילי אדום קטן ו-6 שיני שום.
4. בסיר רחב מחממים 1/3 כוס שמן זית ומטגנים את השום והפלפל החריף כ-60 שניות.
5. מוסיפים את העגבניות ומטגנים כ-20 דקות עד שהנוזלים מתאדים.
6. מוסיפים 1 כפית סוכר, 1 כפית מלח ומבשלים 10 דקות נוספות.
7. מצננים ומגישים.
למתכון למטבוחה מהירה לחצו כאן >>