1

איך מכינים מלאווח?

FOODY עונים על שאלות
1 תשובות
0 הצבעות
1
1. מערבלים בקערת מיקסר במשך 5 דקות: 4 כוסות קמח מנופה, 1.5 כפית מלח, 1.5
כפית סוכר וכף חומץ עד לקבלת בצק רך וחלק.
2. לשים את הבצק על משטח מקומח לצורת עיגול ונותנים לו לנוח ל-30 דקות.
3. מחלקים את בצק ל-8 חלקים שווים, מכדררים לכדורים ומניחים ל-15 דקות.
4. מרדדים כל כדור לעיגול ומורחים עליו חמאה.
5. מותחים את הבצק ומקפלים פנימה ומורחים שכבר חמאה נוספת ומגלגלים ל"שבלול" ומניחים שוב לנוח ל-15 דקות.
6. מחממים חמאה על מחבת, מטנגים על אש בינונית כל מלוואח משני הצדדים - עד להזהבה.

למתכון מלאווח ביתי כמו של סבתא מתימן, לחצו כאן >>

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

שאלות קשורות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות