איך מכינים פסטה אדומה?
1. מרתיחים 500 גרם ספגטי לפי הוראות היצרן.
2 . להכנת הרוטב: מערבבים בסיר/מחבת: 1 כף שמן זית, 700 גרם פאסאטה עגבניות, 1 שן שום, 1 כפית מלח דק, 1 קורט פלפל שחור גרוס - ומבשלים על אש בינונית למשך 5-7 דקות. 3. מוסיפים 1- כפית אורגנו יבש, מערבבים ומכבים את האש.
3. מוסיפים את הפסטה המוכנה לרוטב ומערבים עד שכל הרוטב עוטף את הפסטה.
4. מפזרים מעט אורגנו מלמעלה - ומגישים.
למתכון מהיר של פסטה אדומה, לחצו כאן >>
2 . להכנת הרוטב: מערבבים בסיר/מחבת: 1 כף שמן זית, 700 גרם פאסאטה עגבניות, 1 שן שום, 1 כפית מלח דק, 1 קורט פלפל שחור גרוס - ומבשלים על אש בינונית למשך 5-7 דקות. 3. מוסיפים 1- כפית אורגנו יבש, מערבבים ומכבים את האש.
3. מוסיפים את הפסטה המוכנה לרוטב ומערבים עד שכל הרוטב עוטף את הפסטה.
4. מפזרים מעט אורגנו מלמעלה - ומגישים.
למתכון מהיר של פסטה אדומה, לחצו כאן >>