1

איך מכינים ציפוי שוקולד מבריק לעוגה?

FOODY עונים על שאלות
1 תשובות
0 הצבעות
1
1. ממיסים 100 גרם שוקולד מריר בקערה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות.
2. אחרי כל 30 שניות, מוציאים את הקערה, מערבבים את השוקולד ובמידה ויש צורך ממשיכים לסיבוב נוסף של 30 שניות.
3. כאשר השוקולד נמס כולו, מוסיפים לקערה שתי כפות של שמן צמחי, אפשר גם שמן זרעי ענבים או שמן קוקוס.

*שמן קוקוס ייתן לציפוי טעם נוסף קוקוסי, ושמן צמחי או שמן זרעי ענבים הוא נייטרלי בטעמו.
*אפשר להכין את אותו סוג ציפוי עם שוקולד חלב או שוקולד מריר.
*הכמות מספיקה לעוגת אינגליש קייק, לציפוי עוגות גדולות יותר יש להכפיל או לשלש הכמויות ביחס לגודל.
*אפשר להמיס את השוקולד גם ללא מיקרוגל, בקערה שנמצאת על גבי סיר מלא במים רותחים בשיטת בן-מארי.

למתכון עוגת שוקולית בציפוי שוקולד לחצו כאן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

שאלות קשורות

קטגוריות

טכניקות