איך מכינים קצפת?
1. שופכים 250 מ"ל שמנת לקצפת 38% לקערת הקצפה, מוסיפים 1-2 כפיות סוכר ומפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה.
2. אחרי כ-15 שניות מגבירים את הקצב למהירות המקסימלית של המיקסר.
3. ממשיכים להקציף במשך כשלוש דקות עד שהקצפת הופכת ליציבה ואוורירית ולא נוזלת מהמטרפה כשמוציאים אותה.
* נזהרים שלא להקציף לזמן ארוך מדי, כדי שהקצפת לא תתגבש לחמאה.
* ניתן להוסיף 2-3 טיפות של תמצית טעם בכדי לתת לקצפת טעם של קרמל או ורדים. את התמצית מוסיפים לפני ההקצפה
למתכון עוגת תפוזים ופרג עם קצפת תפוזית ריחנית לחצו כאן >>
2. אחרי כ-15 שניות מגבירים את הקצב למהירות המקסימלית של המיקסר.
3. ממשיכים להקציף במשך כשלוש דקות עד שהקצפת הופכת ליציבה ואוורירית ולא נוזלת מהמטרפה כשמוציאים אותה.
* נזהרים שלא להקציף לזמן ארוך מדי, כדי שהקצפת לא תתגבש לחמאה.
* ניתן להוסיף 2-3 טיפות של תמצית טעם בכדי לתת לקצפת טעם של קרמל או ורדים. את התמצית מוסיפים לפני ההקצפה
למתכון עוגת תפוזים ופרג עם קצפת תפוזית ריחנית לחצו כאן >>