1

איך מכינים קרפ?

FOODY עונים על שאלות
1 תשובות
0 הצבעות
1
1. מכניסים לבלנדר 2 ביצים, 2 כפות סוכר, 1 כוס קמח לבן, 1 כוס חלב ו-2 כפות שמן קנולה - מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
2. מחממים מחבת קרפ (מחבת שטוחה) ומרססים בתרסיס שמן קנולה.
3. מוזגים למחבת 1/2 כוס בלילה ומטים את המחבת לצורך קבלת פיזור אחיד של הבלילה (שכבה דקה).
4. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה עדינה מאוד.
5. מקפלים את הקרפ לחצי, מורחים ממרח לפי הטעם ואז מקפלים למשולש.

למתכון לקרפ ביתי במילוי שוקולד לחצו כאן >>

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

שאלות קשורות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות