איך מכינים שקשוקה?
1. בסיר גדול מרתיחים מים.
2. לוקחים 1/2 ק"ג עגבניות, חורצים בתחתית שלהן X וחולטים אותן בסיר 3 דקות במים.
3. מקלפים את קליפת העגבניות.
4. קוצצים את העגבניות. מחממים מחבת עם 6 כפות שמן זית.
5. מוסיפים למחבת פלפל צ'ילי אדום פרוס.
6. מוסיפים 4 שיני שום פרוסות, 1 כפית סוכר ו-1 כפית פפריקה מתוקה.
7. מוסיפים למחבת 2 כפות רסק עגבניות וקורט מלח.
8. מבשלים כ-10-15 דקות ומביאים לרתיחה.
9. מוסיפים 4 ביצים אחת אחרי השנייה.
10. מבשלים וממתינים שהחלמון יתקרש והחלמון יתקשה על פי מידת הטעם.
למתכון מנצח לשקשוקה לחצו כאן >>
2. לוקחים 1/2 ק"ג עגבניות, חורצים בתחתית שלהן X וחולטים אותן בסיר 3 דקות במים.
3. מקלפים את קליפת העגבניות.
4. קוצצים את העגבניות. מחממים מחבת עם 6 כפות שמן זית.
5. מוסיפים למחבת פלפל צ'ילי אדום פרוס.
6. מוסיפים 4 שיני שום פרוסות, 1 כפית סוכר ו-1 כפית פפריקה מתוקה.
7. מוסיפים למחבת 2 כפות רסק עגבניות וקורט מלח.
8. מבשלים כ-10-15 דקות ומביאים לרתיחה.
9. מוסיפים 4 ביצים אחת אחרי השנייה.
10. מבשלים וממתינים שהחלמון יתקרש והחלמון יתקשה על פי מידת הטעם.
למתכון מנצח לשקשוקה לחצו כאן >>