איך להסמיך רוטב?
הסמכה על ידי קמח - מוסיפים 2 כפיות קמח לכל ליטר נוזל:
1. מערבבים את הקמח עם כמות שווה של מים, עד שמקבלים נוזל חלק.
2. שופכים לרוטב או לתבשיל בעודו עדיין רותח.
3. ממשיכים לבשל כ-10 דקות ברתיחה, תוך כדי ערבוב.
הסמכה על ידי קורנפלור - מוסיפים כפית קורנפלור לכל ליטר נוזל:
1. מערבבים את הקורנפלור עם כמות שווה של מים עד שמקבלים נוזל חלק.
2. שופכים לרוטב או לתבשיל בעודו רותח.
3. מבשלים כ-10 דקות ברתיחה, תוך כדי ערבוב.
הסמכה על ידי רביכה - 50 גרם שומן ו-50 גרם קמח על 500 מ”ל נוזל
1. בסיר ממיסים שומן (חמאה, שמן קנולה או מרגרינה).
2. מוסיפים קמח ומטגנים ומערבבים עד להזהבה קלה.
3. תוך כדי ערבוב, מוסיפים בהדרגה את הנוזל, 1 כוס בכל פעם.
איך מסמיכים תבשילים ומרקים בקלות ובמהירות? לחצו כאן >>
1. מערבבים את הקמח עם כמות שווה של מים, עד שמקבלים נוזל חלק.
2. שופכים לרוטב או לתבשיל בעודו עדיין רותח.
3. ממשיכים לבשל כ-10 דקות ברתיחה, תוך כדי ערבוב.
הסמכה על ידי קורנפלור - מוסיפים כפית קורנפלור לכל ליטר נוזל:
1. מערבבים את הקורנפלור עם כמות שווה של מים עד שמקבלים נוזל חלק.
2. שופכים לרוטב או לתבשיל בעודו רותח.
3. מבשלים כ-10 דקות ברתיחה, תוך כדי ערבוב.
הסמכה על ידי רביכה - 50 גרם שומן ו-50 גרם קמח על 500 מ”ל נוזל
1. בסיר ממיסים שומן (חמאה, שמן קנולה או מרגרינה).
2. מוסיפים קמח ומטגנים ומערבבים עד להזהבה קלה.
3. תוך כדי ערבוב, מוסיפים בהדרגה את הנוזל, 1 כוס בכל פעם.
איך מסמיכים תבשילים ומרקים בקלות ובמהירות? לחצו כאן >>