איך מונעים מחמאה לספוח את הריח של המקרר אחרי שפותחים אותה?
אם רוצים למנוע מחמאה לספוח את הריח של המקרר אחרי שפותחים אותה, יש כמה דברים שחשוב לעשות:
1. כדאי לאחסן את חבילת החמאה בתוך כלי מזכוכית בתוך המקרר.
2. חשוב שכלי הזכוכית יהיה אטום וסגור (כלי בעל מכסה).
3. אם אתם שמים לב שהחמאה מתחילה להצהיב - כדאי לזרוק אותה.
4. אם יש לכם במקרר יותר מחבילת חמאה אחת, הקפיאו את חבילות החמאה שלא בשימוש. הקפיאו אותם כשהן עטופות בשקית ניילון או בתוך קופסה אטומה, כדי למנוע ספיגת ריחות לא נעימים במקפיא.
לשאלות נוספות על שמנים ושומנים באפייה, לחצו כאן >>
1. כדאי לאחסן את חבילת החמאה בתוך כלי מזכוכית בתוך המקרר.
2. חשוב שכלי הזכוכית יהיה אטום וסגור (כלי בעל מכסה).
3. אם אתם שמים לב שהחמאה מתחילה להצהיב - כדאי לזרוק אותה.
4. אם יש לכם במקרר יותר מחבילת חמאה אחת, הקפיאו את חבילות החמאה שלא בשימוש. הקפיאו אותם כשהן עטופות בשקית ניילון או בתוך קופסה אטומה, כדי למנוע ספיגת ריחות לא נעימים במקפיא.
לשאלות נוספות על שמנים ושומנים באפייה, לחצו כאן >>