איך מכינים אורז?
1. מניחים אורז במסננת ושטפים עד שהמים יוצאים מלמטה שקופים וללא צבע עמילני.
2. מחממים כף שמן על כל כוס אורז ומערבבים את האורז עם השמן במשך כדקה, ערבוב מתמיד, על אש בינונית-גבוהה.
3. מוסיפים כוס מים וכפית מלח לכל כוס אורז ומביאים לרתיחה על אש גבוהה (כשהמים מבעבעים). מנמיכים לאש הכי נמוכה ומכסים את הסיר.
4. מבשלים 20 דקות בדיוק. מכבים את האש, מכסים את הסיר במגבת ומשאירים את הסיר מכוסה עוד 10 דקות.
למתכון לקוביות עוף על אורז לבן מושלם לחצו כאן >>
2. מחממים כף שמן על כל כוס אורז ומערבבים את האורז עם השמן במשך כדקה, ערבוב מתמיד, על אש בינונית-גבוהה.
3. מוסיפים כוס מים וכפית מלח לכל כוס אורז ומביאים לרתיחה על אש גבוהה (כשהמים מבעבעים). מנמיכים לאש הכי נמוכה ומכסים את הסיר.
4. מבשלים 20 דקות בדיוק. מכבים את האש, מכסים את הסיר במגבת ומשאירים את הסיר מכוסה עוד 10 דקות.
למתכון לקוביות עוף על אורז לבן מושלם לחצו כאן >>