איך מכינים גוזלמה טורקי?
1. מכינים בצק מ-2 כוסות קמח לבן, 1 גביע יוגורט 3% ו-1/2 כפית מלח.
2. מכינים מילוי מ-200 גרם גבינה בולגרית, 200 גרם גבינה צהובה ו-2 גבעולי בצל ירוק קצוצים.
3. מחלקים את הבצק ל-8 חלקים ומניחים במרכז כל חתיכת בצק 2 כפות מהמילוי.
4. סוגרים את הבצק בצורת ירח (כמו סמבוסק) ומהדקים היטב.
5. מרססים מעט בספריי מחבת נון-סטיק ומטגנים את המאפה משני הצדדים.
למתכון נוסף של גוזלמה, לחצו כאן >>
2. מכינים מילוי מ-200 גרם גבינה בולגרית, 200 גרם גבינה צהובה ו-2 גבעולי בצל ירוק קצוצים.
3. מחלקים את הבצק ל-8 חלקים ומניחים במרכז כל חתיכת בצק 2 כפות מהמילוי.
4. סוגרים את הבצק בצורת ירח (כמו סמבוסק) ומהדקים היטב.
5. מרססים מעט בספריי מחבת נון-סטיק ומטגנים את המאפה משני הצדדים.
למתכון נוסף של גוזלמה, לחצו כאן >>