איך מכינים טחינה?
1. בקערה שמים 1/2 כוס טחינה גולמית, מיץ מ-1/2 לימון, 1 שן שום כתושה, כ-3/4 כוס מים קרים (במידת הצורך מוסיפים עוד) - ומערבבים הכול היטב.
2. אם הטחינה לא מספיק נוזלית לטעמכם - מוסיפים עוד מים קרים.
3. במידה ורוצים להכין טחינה אדומה מוסיפים פפריקה.
4. אם רוצים להכין טחינה ירוקה מוסיפים פטרוזיליה ו/או כוסברה טחונים.
5. ניתן להכין את הטחינה גם בבלנדר ולטחון את כל המצרכים כ-60 שניות.
למתכון קליל ופשוט לטחינה, לחצו כאן >>
2. אם הטחינה לא מספיק נוזלית לטעמכם - מוסיפים עוד מים קרים.
3. במידה ורוצים להכין טחינה אדומה מוסיפים פפריקה.
4. אם רוצים להכין טחינה ירוקה מוסיפים פטרוזיליה ו/או כוסברה טחונים.
5. ניתן להכין את הטחינה גם בבלנדר ולטחון את כל המצרכים כ-60 שניות.
למתכון קליל ופשוט לטחינה, לחצו כאן >>